Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2010, 11:53   #6
alleenje
Muhalif Kartal
 
alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bu konu gercekten tartisilmali.Hocanin yaptigi yanlislari sabredelim diyen arkadaslarda dile getiriyor.Kendini dislanmis hissedenler biz zaten hoca gitsin demiyoruz diyorlar.E ne diyorsunuz ozaman.Karnimizdan konusarak bir sonuca varamayiz.Kaldiki hoca gitsin demek bir fikirdir.Bunun ne ayiplanacak tarafi var,ne de daha once yapilmamis,denilmemis bir sey.Sorun bunun acikca dile getirilmemesi.
Bende hocaya sabredelim diyenlerdenim.Buna ragmen sabretmek sakincalida olabilir.Schusterden hoslanmayan bir arkadasim cikipta bu hocaya sabredersek ileride su olur,su sebeplerden dolayi sabredenler yanlis dusunuyor dedimi?Dusuncelerini dogru zemine oturttumu?
Efendim bize skor taraftari diyorlar...Ya parmaklarinizda problemmi var da yazamiyorsunuz?Sabredelim diyen bizler sanki baska sey taraftariyiz.Bizde uzun vadede alinacak iyi skorlar icin sabredelim diyoruz.Bunu yazamiyormusunuz?
Yagmurda,camurda maca geldiginizi soyleyip demogoji yaparak hicbirsey hallolmaz.Ayni seyleri sabredelim diyenlerde yapti.
Yine soyluyorum.Karindan konusmakla bu is olmaz. Forumun gediklisi agir abiler kim?
Schusterle ilgili net olarak ne yapilmali?Skor taraftarina esas tepkiniz ne? v.s.
Bunlar acik acik konusulsun.Fikrinizi savunamayip demogoji yapmak isin kolayi.
Isterseniz size yardimci olup ben bir baslik acayim,empati yapip benimsemedigim bir fikri-Schusterin neden gitmesi gerektigini- ben savunayim.
__________________
YETER!!!
alleenje Ofline   Alıntı ile Cevapla