Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2010, 12:30   #8
dartheagle
 
dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kaldiki hoca gitsin demek bir fikirdir.Bunun ne ayiplanacak tarafi var,ne de daha once yapilmamis,denilmemis bir sey.Sorun bunun acikca dile getirilmemesi.
Bende hocaya sabredelim diyenlerdenim.Buna ragmen sabretmek sakincalida olabilir.Schusterden hoslanmayan bir arkadasim cikipta bu hocaya sabredersek ileride su olur,su sebeplerden dolayi sabredenler yanlis dusunuyor dedimi?Dusuncelerini dogru zemine oturttumu?
Efendim bize skor taraftari diyorlar...Ya parmaklarinizda problemmi var da yazamiyorsunuz?Sabredelim diyen bizler sanki baska sey taraftariyiz.Bizde uzun vadede alinacak iyi skorlar icin sabredelim diyoruz.Bunu yazamiyormusunuz?
Abi mesele de bu zaten görüşler o kadar günlük yapılıyor ki o anki kadroya o anki oyuncu formlarına bakılmadan o kadar geniş çerçevede değerlendirme yapılıyor ki mantıklı bir tartışma içine girmek imkansız. Düşünceleri doğru zemine oturtmak meselesi zaten sorun olan. Schuster gitsin deniyorsa bunu en geniş bakış açısıyla değerlendirmeden sağlıklı bir tartışma yürütemeyiz. Schuster eğer ilerde bizim beklediğimiz önlemleri almazsa biz de schuster gitsin diyebiliriz bunda bir sorun yok. Biz şimdilik hocanın analiz yeteneğine güvenerek beklemedeyiz biz takımı en çok eleştiren insanlarız belki de ama ortaya felaket senaryoları koymadan bunu yapıyoruz tek farkımız bu.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla