Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2010, 16:54   #3
pascaltekin
B3ŞİKT@ŞK
 
pascaltekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Karetta2002´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
valla Tekincim;en iyi hoca bilir bu konuyu ama ben olsam;daha önce de yazdığım gibi;alan savunmasını ezberlemiş,top-adam önceliğini hangi bölgede nasıl yapacağını bilen,geniş alanda oynamayı beceren iki iyi stopper alırım...ayrıca her iki kanatta oynayabilen çok hızlı bir oyuncu ve F.Tekkenin durumuna göre de iyi bir striker alırdım..
Tabı kı de en ıyı karar hoca verır abı, bız burda sadece goruslerımızı ve dusunduklermızı paylasıyoruz... Skor yorumcuları gıbı skora gore degıl futbola gore duygularımızı aktarıyoruz. En buyuk ornegını dıger yazınızda vermıstınız abı ''sergan yalcın'' onur konusunda goruslerını bnde takıp ettım skora gore yorum..Bugun de Hayrı Ulgen bır demecı vardı '' besıktasın paf takımını cıkar 4 maglıbıyet alma 9 haftada'' demezler mı be adam yanlıs hatırlamıyorsam paf yanı A takımın 11 macta 2 maglubıyetı ve 3 beraberlıgı var.. sen A takımla superlı lıg takımlarını bır arada nasıl dusenebılırsın kı...

Stoper konusuna gelınce sıvok devre arası yetısır toramanla ıyı bır ıkılı olusabılır fakat daha ıyı bulunabılırse sıvok un yanına neden olmasın.. sag bek ıcın ve sag acık ıcın adam dusunebılır cunku bu ıkı bolgede kı oyuncularmızdan verım alamdık.. psv dekı duzcak sag acık favorımdır veya newcastle da oynayan gutıarez..
__________________
T3QİN
pascaltekin Ofline   Alıntı ile Cevapla