Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2010, 11:19   #23
RamesooN
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı
 
RamesooN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Devre arası stopere bi transfer olacağını sanmıyorum..Sivok dönerse kesinlikle olmaz..
ama Sivok hazır dönemezse,belki düşünebilirler..
Sivok'un oynayabilecek durumda döndüğünü düşünürsek,stopere de bir takviye olduğunu düşünürsek, bu kez kadroda şişkinlik olacak..Sivok-Ferrari-Zapo-Toraman-Ersan ve alınacak stoper..
Bu 6 altı oyuncudan 2 yabancı göndermek zaruret olur..Ferrari ve Zapoyu devre arası göndereceğimizi hiç düşünmüyorum..Schuster'in kafasında Sivokun sağlıklı dönmesi halinde kendisine yeteceği fikri olduğunu düşünüyorum..
Dediğim gibi Sivok sağlıklı dönemeyecekse o zaman bi stoper düşünülebilir,Ferrari yada Zapo gönderilir..
Herkes gibi kanat oyuncusu ihtiyacı oldugunu %100 düşünüyorum..Fakat devre arası acele bi transferde karşıyım açıkcası..Gelecek sezon için alınacak kanat oyuncusunun kaliteli olması takıma direk katkı vermesi şart..Onun için iyi araştırılmalı,en iyi tercih yapılmalı..Devre arası acele ile değil..Bu durumda benimde en mantıklı adayım yıllardır olduğu gibi Veli Kavlak..Sağlıklı bi Ekrem,İsmail,Rıdvan da alternatif olabilir sol ve sağ kanada..
Sağ bek için de dediğim gibi,Toraman,Ekrem,Rıdvan hatta Hilbert hatta çok yeterli olmasa da Erhan (bazı maçlarda idare eder,savunması iyi) yeterli bana göre..özellikle Rıdvan'dan herkes gibi çok umutluyum..
Ben oyuncu almaktan çok , bazı kabız oyunculardan kurtulmak gerektiğine inanıyorum..
bunların başında,Holosko,Tabata,Zapo,Hilbert geliyo..sırada Nihat ve Nobre de olmalı..
yeter artık..ben takımda özellikle başta saydığım 3-4 oyuncuyu görmek istemiyorum
birde süratli etkili bi türk hucüm oyuncusu bulunursa takıma monte edilmeli..İskender,Sercan tarzında bi oyuncudan bahsediyorum..
Takımda süratli oyuncu eksiği var..Q7 birazda Holosko haricinde süratli bi oyuncu yok..
buda takımımızın süratli bi şekilde kaleye gidememesine neden oluyor..kanata ve forvete alacağımız oyuncu mutlaka ama mutlaka çok süratli bi oyuncular olmalı..
RamesooN Ofline   Alıntı ile Cevapla