Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2010, 13:11   #1
Efsane48
1903-1984-2008
 
Efsane48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Angry Schuster'le Tekke kapıştı!

Schuster'le Tekke kapıştı!

Beşiktaş'ın dün akşam Sivasspor ile oynadığı maçın ardından soyunma odasında, teknik direktör Schuster ile Fatih Tekke'nin ciddi şekilde tartıştığı iddia edildi.


Click the image to open in full size.



Schuster, soyunma odasının önünde Sivassporlular’la görüşen Fatih’e “F... off” diye bağırıp “Çok lakayt davranıyorsun” tepkisini gösterdi. Çıldıran Fatih Tekke ise Alman hocanın üzerine yürüyüp “33 yaşındayım. Bana kimse küfür edemez” dedi ve kafa atmak istedi.
İddialara göre işte futbol dünyasında pek sık rastlanmayan olayın gelişimi... Futbolcular soyunma odasına girdi. Arkasından teknik direktör Bernd Schuster geldi. Moralinin bozuk olduğu gözlenen Alman teknik adamın hedefinde ise Fatih Tekke vardı.
Schuster, oyuna girerken fazla ısınmamasına kızdığı ve maç sonu da soyunma odasının önünde Sivassporlu oyuncularla görüşmesine tepki gösterdiği golcüye dönerek “F... off” diye söze başladı ve “Çok lakayt davranıyorsun” dedi.
Bu sözlerle adeta çıldıran Fatih, Schuster’in üzerine yürüyüp “Ben 33 yaşındayım. Bana kimse küfredemez. Sen kimsin” yanıtını verip Schuster’e kafa atmak istedi. Son anda araya diğer futbolcular girdi. Sinir krizi geçiren golcü oyuncu daha sonra diğer futbolculara dönüp “Benim adım Fatih Tekke. Ben dünkü çocuk değilim. Bu takım 1 kişi üzerine kurulmaz. Benim de varlığım kabul edilmeli” diyerek hem sitem etti, hem de destek istedi. Bu olay sonrası futbolcuların çoğu adeta buz kesti. Kimsenin ağzını bıçak açmadı.
Bu olay sonrası teknik direktör Bernd Schuster’in Fatih Tekke’nin kadro dışı bırakılması konusunda yönetime rapor vermesi bekleniyor. Bu konuda yönetimin nasıl bir tavır sergileyeceği ise merak ediliyor.
YÖNETİCİLER DEVREYE GİRDİ
Olayı duyan Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu, soyunma odasına girdi. Schuster yüzlerine bakmadan dışarı çıktı. İki yönetici Fatih’i başka bir odaya alıp sakinleştirdi.
Soyunma odasında alevlenen ve hat safhaya ulaşan olay futbol komitesi başkanı Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu’na iletildi. İkili hemen soluğu soyunma odasında aldı. Adalı ve Zülfikaroğlu’nun içeri girmesinin ardından Schuster iki yöneticinin de yüzüne bakmadan dışarı çıktı. Adalı ve Zülfikaroğlu, Fatih Tekke’yi boş bir odaya çekip olayın detaylarını öğrendi. Ağlamamak için kendini zor tutan Tekke “Ağabey ben bu ülke futboluna yıllarımı verdim. Bu adam sonradan gelmiş bana bütün takımın içinde hakaretler yağdırıyor. O kim oluyor ki beni bir çırpıda kadro dışı bırakıyor. Bunu hazmedemiyorum” dedi. Adalı da “Sen sakin ol. Hiç merak etme biz bu konuyu çözeceğiz” diyerek olayı kapatmaya çalıştı.




Kanak: Habertürk
__________________
Click the image to open in full size.
Efsane48 Ofline   Alıntı ile Cevapla