Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2010, 20:10   #1
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Erman Toroğlunu Günahım Kadar Sevmem Ama..''

1903Radyo'da yayınlanan Murat Kurdoğlu ve Haldun Boysan'ın sunduğu "Haldun Boysan ile Film Gibi Özel" adlı programda Sinema dünyasının ve Beşiktaş tribünlerinin sevilen ismi Haldun Boysan , Habertürk gazetesi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş Kulübü taraftarıyla büyüktür. Beşiktaşlı taraftarları farklı yapan, dört maç üst üste yenilen takıma destek veren bir seyircisidir. Taraftarımız gazetenin yaptığı yanlışa tavrını koyacaktır. Bu nasıl bir gazetecilik anlayışıdır hayali bir ürünü kafalarında kurup Beşiktaş Kulübüne zarar verme çabalarıdır ve bu yaptıkları hiç etik bir davranış değildir. Bundan sonra Habertürk gazetesini elime bile almayacagım şiddetle kınıyor, protesto ediyorum. Erman Toroğlu'nu günahım kadar sevmem ama onu mumla arayacak hareketler yapan isimler var. İlginç olan ise haberin sunuluşu. Beşiktaş Sivasspor ile maçını oynamış manşette Fatih Tekke, Schuster icerikli haber, buyük puntolarla yazıılıyor ama nedense skor kücük bir sekilde sayfanın altına yazılıyor. Fatih Tekke soyunma odasında kavga ediyor gazetecisin sen goruyorsun ama nedense fotoğrafını çekemiyorsun, böyle olaylara anca gülerler. Zaten Habertürk gazetesi Basında spor kadrosu en güçsüz gazetedir "...

Beşiktaş'ı bu tür haberlerle yıpratmaya çalışıyorlar .Yok Fatih Schuster'le kavga etmiş,yok Rıza kapıcıymış. Bizi böyle yıpratmaya çalışıyorlar ama bu olayların bizi daha güçlendireceğini bilmiyorlar. Beşiktaş taraftarı öyle büyüktür ki yensede yenilsede takımının her zaman yanında olur.

haber1903
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla