Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2010, 10:39   #1
GhoStEaqLe
 
GhoStEaqLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Avrupa'da ikinci

Beşiktaş'ın en skoreri Bobo, ismini Avrupa'ya da yazdırmayı başardı. Sivasspor filelerini de havalandıran Brezilyalı yıldız, Avrupa'daki en golcü ikinci Sambacı oyuncu unvanını ele geçirdi.



Kara Kartal’ın bu sezonki en önemli gol silahı olan Bobo, Avrupa’da da farkını gösterdi. Sivasspor karşılaşmasında rakip fileleri yine havalandıran genç yıldız, Avrupa’daki diğer Brezilyalılar arasında en skorer ikinci isim olmayı başardı. Süper Lig’de gol krallığını Fenerbahçeli Niang’la paylaşan Bobo, Avrupa Ligleri’nde de sadece Porto’nun golcüsü Hulk’a geçildi. Hulk’un ardından ikinci sırada yer alan Bobo’yu, 6’şar golle Paris Saint Germain’li Nene ile Almanya’nın Wolfsburg takımında oynayan Grafite takip ediyor. Ayrıca Villarreal’den Nilmar’ın İspanya’da 5, Milan’dan Pato’nun da İtalya Ligi’nde 4 golü bulunuyor.

Sözleşmesi sezon sonu bitiyor

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Bobo’yla, yönetimin de kısa süre içerisinde görüşmesi ve genç yıldızla imzaların atılması bekleniyor. Bilindiği gibi Bobo her fırsatta kalmak istediğini dile getirirken, Siyah-Beyazlılar’ın Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı da, anlaşmanın her an imzalanabileceğini belirtmişti.

Avrupa’nın en golcü Brezilyalılar’ı
AdıTakımıLigMaçGol1.HulkPortoPortekiz982.BoboBEŞİKTAŞTÜRKİYE1073.GrafiteWolfsburgAlmanya1064.NenePSGFransa1165.NilmarVillarrealİspanya956.PatoMilanİtalya94
__________________
Click the image to open in full size.
GhoStEaqLe Ofline   Alıntı ile Cevapla