Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2010, 21:36   #7
alleenje
Muhalif Kartal
 
alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
OutKast´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Filip Holosko
Hangi Takımda Oynadığını Çözememiş Hâla , Manisaspor'da Oynarken İdmanlara Beşiktaş T-Shirt'üyle Çıkmaya , Maçları İzlemeye Gelip Kartal Gol Gol Diye Bağırmaya Benzemez Beşiktaş'ta Oynamak .

Holosko İyi Oyuncu Ama Asla Direkt İlk 11 Oynatılmaz , Ve Ayağına PAS Atılamaz Çünkü Top'a Hükmedemiyor . Kafasını Kaldırmadan Kaybediyor . HOLOSKO Öne Geçtiğin Maçlarda Oyuna Sokarsın Savunmanın Arkasına Koşular Yapar Boş Alanlarda Driplingleriyle Etkili Olur Ama Asla ve Asla Ayağına Değil Önüne Top Atmalısınız . Ve Çift Forvet'te Etkili Olabilir . Bu Sistemde Kaybolur Gider .

Nihat Kahveci

Bu Sezon 15 Maç Oynamış 4 Gol Atıp 1 Asist Yapmış .

Şimdi Nihat Kahveci Skorer Olması İçin Tabelaya Oynaması İçin Ceza Yayına Mümkün Olduğunca Yakın BirYerde Oynaması Gerekiyor SANTRAFOR'un Yanında Yada Arkasında İkinci Forvet Gibi Böylece Santrafor'un İndirdiği Topları Alıp Kaleye Şut Atacak ( En Etkili Silahı ) , Yada Ceza Yayının Önünde Porto Maçında Bobo'ya Attığı Gibi Öldürücü Bir Pas Atacak . Nihat'tan Biz Hep Bunları Görmeye Alıştık Daha Doğrusu Nihat'ı Böyle Biliyoruz O Yüzden Nihat Sağ Kanat Oynamaz Orada Çok Koşar Belki Ama Topa Vuracak Enerjisini Yitiriyor . Nihat Sağ Kanat'ta Oynadığı Sürece Biz Yeteneklerini Kullanamadığı İçin Nihat'a Kızacağız Eleştireceğiz Ama Neden Kızacağız Kötü Oyuncu Olduğu İçin mi ? HAYIR ! Onun Yeteneklerini Ve Yapabileceklerini Bildiğimiz İçin Beklentilerimizi Karşılayamadığı İçin Eleştiririz .
Saha İçi Ayrı'dır Saha Dışı Ayrı'dır . Beşiktaş'ın Çocuğudur Nihat Kahveci Çok Severiz Ama Beşiktaş Forması Giyen Terleten Her Futbolcuyada Saha İçinde Aynı Saygıyı Gösteririz .

Roberto Hilbert

Hilbert Gelmeden Önce Hakkında Sıfır Bilgim Vardı . Ama Bir Sürü Bildiriler Yayımlandı Futbolcunun Özellikleri Hakkında Ve Kanım Isındı Savaşçı Bir Futbolcu Kazandık Dedim Ama Bazı Özellikleri Çok Zayıf 90 Dakika Tek Başına Kullanıyor Sağ Koridoru İyi Niyetli Mücadele Ediyor Takdir Ediyorum Ama Oyuna Atağa Skora Yardımcı Olmalı Şimdi Herşeyi Geçtim Mesala Bütün Adamlarımız Ön Direğe Koşu Yapıyor O En Arkaya Açıyor Ortayı Kimsenin Olmadığı Yere Mesela Adam Geçemiyor Tabikide Quaresma Gibi Olsun Demiyorum Ama Sağ Çizgiye İndiğinde Tekrar Geri Dönmesin Orada Biraz Mücadele Etsin Orta Açmak İçin Basite Kaçmasın . Hilbert'e Saygım Var Takdir Ediyorum İyi Niyetini . İlerleyen Zamanlarda Umarım Kendisini Geliştirir .

Rodrigo Tabata

Gaziantepspor'da Oynarken Onu Ve İsmail Köybaşı'yı Beşiktaş'ta İzlemeyi Çok İstiyordum . İsteğim Gerçekleşti . Ama Tabata Konusunda Söylemek İstediğim Tek Şey . Asıl Mevkisinde Oynamadığı İçin Çok Koşuyor Çok Mücadele Ediyor Ama Bu Sefer Yeteneklerini Sergileyemiyor . Tabata'yı Beşiktaş'a Getiren Olay Yetenekleriydi Hoca Guti'yi Kesemeyeceğine Göre En Azından Tabata'yı Dinlendirmeli Guti İle Dönüşümlü Olarak Forvet Arkasında Kullanmalı . O Zaman Tabata Yeteneklerini Sergileyebilir . Bizde Eleştirmeyiz Ama Kötü Bir Oyuncu Olmadığını Bildiğim Ve Yeteneklerine İnandığım İçin Hem Ona Kızıyorum Hemde Hocamıza Onu Yanlış Yerde Oynattığı İçin Ama Yapacak Birşey Yok Koskoca Beşiktaş'ta Bir Tane Orjin Kanat Adamı Var Başka Yok Oda Tabatayı Kanatta Kullanmak İstiyor Şimdilik .

Da Silva Bobô

20 Yaşından Beri Bizimle Beraber 5 Senede Çok Şey Değişti . Bobo Her Sezon Üstüne Koyarak Gitti . Arkasında Ve Yanında Sürekli Destekleyen Adamlar Olduda Bobo'mu Gol Atmadı . Bobo'ya Destek Geldikçe Daha İyi Oynar Oynatır . Bobo Gezgin Santrafor'dur . Ne Gibi Stoperleri Alır Kanatlara Götürür Orta Bölgeyi Açar Orayada Guti'nin Nihat'ın Tabata'nın Quaresma'nın Girmesini Sağlar Ceza Sahası Çizgisinde Ver Kaç Yapabilirsin Onunla Duvar Olabilir Sana . Holosko Ve Guti İle Yaptıkları Ver Kaç Ve Gol Bunun İspatı . He Ama Top İndiremez . Ama Birebirde Rahat Adam Geçer . Heryerden Şut Çekebilir . Kafa İle Golleri Atabilir . Bobo Çok Pres Yapmaz Çünkü Kendini Çok Yormaz Her An Atik Kalmak İçin Rakip Sahaya Yerleşir Fırsatı Bekler . Yedek Kulübesinde Fatih Tekke Haricinde Bobo'yu Kesecek Bir Adam Daha Yok Ne Zaman Bobo'dan Daha İyisi Gelir O Zaman Neden Bobo Oynuyorda O Oynamıyor Deriz Fatih Tekke Gibi Ama Hocamızda Onu Tutmuyor O Zaman Bobo'ya Devam . Formda Bir Bobo Her Zaman Silahtır .

Mert Nobre

Eğer Orta Saha Oyuncusu Olsaydı . Eminim Şu an Avrupanın İyi Takımlarında Oynardı . ön Libero Çok İyi Oynar Çok Mücade Eder Pres Yapar Top İndirir Top Kazanmaya Çalışır . Ama Son Vuruşa Gelince 1 Metreden Bile Topu Auta Atabilir . Ama Nobre Değildirki Kötü Oyuncu İyi Oyuncu Ama Fenerdeki Nobre Değil Nobre Belinden Sakatlandığından Beri Eski Günlerine Dönemedi . Saygım Var Mücadelesinide Takdir Ediyorum Ama Yapacak BirŞey Yok . Bobo Ondan 1 Adım Önde .


Ben Bobo'cu Nobre'ci Quaresma'cı Fatih Tekke'ci Değilim ! Ben BEŞİKTAŞ'lıyım !

Bugün Bobo Gider Yerine Başka Bir Bobo Gelir Belki Daha İyisi Gelir Ben Hepsini Desteklerim Saygı Duyarım Takdir Ederim Eleştiririm Ama Hakaret Etmem Beşiktaş Forması Giyen Terleten Her Futbolcuya Saygım Var .
Murat dedigim seyi anlamamissin.Bu oyunculari sereflerini sirgulayincaya kadar elestiriyoruz.Ama donupte esas mevkiilerinde mi oynuyorlar diye bakmiyoruz.Benim demek istedigim bu.
Nihat ve Holosko ile ilgili saha ici analizlerin dogru.Orada sorulmasi gereken soru su: Sen bu adamlara uygun bir sistemde oynamiyorsun,ozaman niye bunlari transfer ettin?Futbolcuya sallamak isin kolayi.
Tabata hakkindaki analizinde dogru.Onada birsey demeyecegim.
Hilbert ise bize gelen her bek oyuncusunun yasadigini yasiyor.Beklerde oynayan Adem,stoper olmasina ragmen sagda oynayan Cagdas,Seric in yasadiklarini hatta gecen sene basina kadar deli ibonun yasadiklarini hatirla.Adam hem sagbek te gorevini yapacak,hemde acik ozelliklerine sahip olacak.Bu dedigin adamlardan az bulursun.Maicon yada Turkiyede Gokhan Gonul.Bizimde bir sagbeke 10 milyonun uzerinde para verme luksumuz yok.
Ayrica bu adamin oncelikli gorevi savunmayla alakali.Bence bunuda gayet guzel yapiyor.Sende futbol oynuyorsun.Sag cizgide topu al,kendi kalenin hizzasindan deparla git rakip takimin cizgisine kadar in.Bir dene bakalim orta yapmaya nekadar halin kalacak.
Nobre ve Boboyla ilgili analizlerin ise bana gore facia.Bir tek sunu yap.Avrupada ust duzey takimlarin santraforlarina bir bak.Tarz olarak Boboyami Nobreyemi yakinlar? Evet Nobreden 3 gomlek ustunler.Anlatmak istedigim nobrenin kalitesinin yetersiz tarzinin dogru oldugu.
Bobo ise donemi 15 sene once kapanmis ancak bizim gibi 2.sinif futbol ulkelerinde yildiz mertebesine erisebilecek bir futbolcu.
Umit Karan,Bobo,Jardel gibi tek ozellikleri gol vurusu olan adamlar 90larin ortalarinda kaldi.Bobo kendi 15 gol atiyor eyvallah.Herkes bu yuzden Bobocu.Birde Bobo BJK de oynadigindan buyana ortasaha adamlarimizin neden cok az gol attigini sorgulatin.Onlarca orta saha adami geldi gecti hepsimi gole bukadar uzak,kaleye sut atamayan adamlardi?Ya da 6 yildan bugune bizi calistiran tum hocalar sut cekmeyinmi diyordu?
Sebep belli.Bobonun gerektigi gibi duvar olamamasi.Orta saha oyuncularina alan acamamasi.15 gol atiyor ama 2 katindan ediyor takimi.
Sadece gol atiyor diye hic bir ust duzey takim futbolcu transfer etmez,avrupada hickimse boyle bir futbolcuya yildiz demez.
Eger ligde uste oynayalim sampiyon olmasakta olur,avrupada ise hedef koymayalim diyorsaniz boyle bir takimin santrafotu bobo olabilir.
Sevgili Ibom: Futbolculara elestirilerin aldiklari parayla paralel olduklarina bende inaniyorum.Zaten onu yazimda belirtmistim.Ama bunun sucu futbolcularda degil.
Ayrica her transfer doneminde ayni filmi izliyoruz.Elimizde Bobo var santrafora gerek yok dusuncesiyle santrafor alinmiyor.
Bobo ve Toramanla ilgili bir ornek te talipleri olmamasi.Gecen sene Boboyu St Etien istedi ama Boboya onerileri BJK den aldiginin yarisiydi.
Toraman Uzulmezle beraber kadro disi kaldi.Bir tane talip cikmadi.
Dogru ya..Avrupa kulupleri bu isi bilmiyor bir biz biliyoruz.
__________________
YETER!!!
alleenje Ofline