Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2010, 23:50   #3
mecerkn
 
mecerkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

bu sezonu çeviririz demek bence de hayalcilik. ama kimseye de kızamıyorum. schusterde de hata var ama bu sezonu gözden cıkarıp schustere sabretmek lazım. denemek lazım çünkü gerçekten takımda iş yapmayan oyuncular var. onların ayıklanması lazım. schustere de ondan kızamıyorum. o oyuncular şampiyonlukla misyonlarını tamamladılar. denizli hocam da ondan 4. bitirdi zaten.

yalnız mağlubiyetler geldikçe schusterin sistemini de uygulayamaz olduk. bi problem de yaş ortalaması. aurelio, guti, ernst taşıyamıyorlar haftada 3 maçı. hocanın rotasyon ile çözmesi lazım bunu ama hoca yanlış rotasyon uyguluyor. necibe, ismaile, cenke, fatihe, yusufa yeterince güvenmiyor. halbuki bu adamlar gercekten bu sıkıntılı dönemde bizi rahatlatacak oyunculardı. ama hoca ernst-aurelio-guti üçlüsünü bozmuyor. mesela yusufla necibi kullanıp bu üçlüyü dinlendirebilir. mesela fatih bobo kötü oynarken yerini doldurabilir. mesela 3 kaleci icinde tek hata yapmayan cenki kullanabilir ama yapmıyor. bazı verim alamadığımız oyuncularda cok ısrarcı. ne bilim, holosko, tabata, erhan, nihat gibi.

neyse ben de böyle içimi dökeyim. taraftarda silahını çekti. adamlar da zaten iş yok ama holoskoya, tabataya, nihata, ismaile top geldiğinde uğultular dinmiyor. yapabileceklerini de yapamıyorlar. ki ismaile tepkiyi anlamış değilim.
mecerkn Ofline   Alıntı ile Cevapla