Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2010, 13:42   #16
mecerkn
 
mecerkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Zorumuza gidecek tabii, sizlerin gitmiyor mu? Bu adamlar neden başarılı da biz değiliz diye sormuyormusunuz kendinize? Aradaki tek fark ruhtur yaf, ruh önemli bir şeydir, hatta en önemli şeydir...Bursa'da Ts'De maçlarında istekli oynuyorlar, bir adama iki kişi basıyorlar, hem savunma hemde hücum yapmaya çalışıyorlar...Şimdi bu 2 takımın kadrosu bizden ya da Fb'den çok mu iyi, bireysel olarak baktığımız zaman bizim takım daha ön planda belki, ama sonuçlar niye bunu göstermiyor, cevabı açık, onlar bir kişiye 2 kişiye bağlı değiller, Bursa Sercansızda Volkansızda maç kazandı, Ts'de Colman,Umut,Alanzinho yokken maç kazanabiliyor.Bazen 2 kişilik oynuyorlar, mücadeleleri üst düzeyde oluyor...İnsanda diyor tabii, bizimkiler niye böyle oynamıyor diye, bizler hala Fb,gayse derken, Kayseri-Bursa-Ts götürecek ligi!..
peki aynı şeyleri avrupa maçları için söyler misin? bursa, ts, gs, fb avrupada rezil oldular; yani şöyle mi demeliyiz; onlar avrupada ruhsuzlar! ama türkiyede ruhlular, biz değiliz... böyle mi yorumlamalıyız yani?

şunu da unutmamak lazım, kasımpaşa maçı öncesi de 16 maçta 1 beraberlik almış takıma karşı belki de avrupadaki en etkili deplasman oyunlarımızdan birini oynadık. bi değişim yaşadığımız bir gercek. bu değişimin avrupaya daha yatkın, türkiyeye daha sancılı olduğu da gercek. ama şunu belirtmek lazım, bu değişiklikten başarıyla çıkarsak, futbol ekolümüzü defansif sistemden ofansif sisteme geçireceğimiz ve avrupa futboluna daha yatkın bir anlayışa ulaşacağımız da bir gerçek!

hep bardağın boş tarafına bakıyoruz, şunu da unutmamalı aslında 5-6 kere katıldığımız avrupa liginde ilk defa gruptan çıkıyoruz... yani futbolun kötü yanlarından çok güzelliklerine de bakmayı öğrenmeliyiz..
mecerkn Ofline   Alıntı ile Cevapla