Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2010, 13:33   #28
alleenje
Muhalif Kartal
 
alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
kartalim_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi inan her gün bu kadar değişkenlik göstermem ben...Tamam kötü olabilirsin gününde, ama bu kadar olamazsın, ben başka şeyler ararım bunda...Sen herkezin 5lediği 6 ladığı takımı evinde, mutlak yenmen gereken bir maçta yenemiyorsan, gol pozisyonuna giremiyorsan, bunun izahı olamaz, olmamalı...Mücadele etmemenin özrü olamaz, olmamalı...Mersin maçı ilktir dedik, Schuster 2.ligi nerden bilecek dedik, ordaki sürpriz bir sonuca açığım tamam, ama bundan ders alıp bari Antep belediye karşısında takımı iyi hazırla!..Yok, yine yok, takımda bir şey yok!..Bir oyuncu kötü oynayabilir, 2 de olur 3 de, ama kardeşim 11'i de kötü oluyor bizim takımda, bir takımın hepsi nasıl kötü oynar yaf...
Hocanın bir etkisini göremiyorum son haftalarda, açık söylemek gerekirse olay bu...
Ya haklisinda,burda da soylenecek sozler var.Bizim protesto yontemlerimiz,dun kara dedigimize bugun ak dememiz v.s.
Elestiri ve Protesto dogru zamanda dogru sekilde yapilirsa etkili olur.Ama biz ne protesto yapmayi biliyoruz,ne yaptigimiz protestonun arkasinda durabiliyoruz nede elestirmeyi beceriyoruz.
Elestiri: Nihat Sakatlandi topigine bir bak demek istedigimi anlayacaksin.
Protesto:3 sene evvel Uefa icin susalim diyenler ve cogunlugu susturanlar ayaklarina basilinca niye bagirmaya basladi? Bazi seylerin dayanilmaz hafifligine kavusunca neden tekrar sustular.(bunu acikca anlat deme,olayin icindeki bir detayi ispatlayamam ispatlayamam)
Guti ve Q7 gelene kadar yeterdi sonra yetmez oldu v.s v.s. v.s.
Populist hamlelerle taraftarin agzina bir parmak bal calarlar yine sustururlar.
O duruma dusmemek icin en bastan efendi gibi susmak en iyisi.
__________________
YETER!!!
alleenje Ofline