Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-11-2010, 12:48   #1
omen
 
omen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Benim Umudum VAR....Ama...

Evet son 20 yılın en kötü 2. başlangıcını yaşıyoruz. İlki Del Bousque ile.

Eskiden hakemler febe ve gese'ye anadolu takımlarına karşı inanılmaz tolerans tanırlardı bize de bazen. Örneğin anelka ve nobre smaçlarla goller atarken bunları verip Tello'nun Ankara maçında 90. dakkada ağlara giden golünu hala kimse neden iptal edildiğini bilmez. Neyse artık futbolda federasyon ile anadolu külüpleri arasında haçlı ittifakına benzeyen bir anadolu birliği var. Bu apaçık ortada. Avrupada zaten ne hale geldiklerini görüyoruz.


Ben bugün kazanacağımıza inanıyorum. Gençleri yeneriz çıkışada geçeriz, avrupada üst tur bence garanti. T.kupasını da kazanma ihtimalimiz çok yüksek. Takım yerine oturacaktır.

Ancak ben bu işin Tabata, Nihat, Nobre, Erhan Güven, Fink ve Ferrari ile olmayacağını düşünüyorum.

Ve daha önemlisi anadolu takımlarında oynayan onca BALTA defans oyuncusu büyük takımlarda oynayan yıldız oyuncuları kasti ve şrefsiz tekmeleriyle yıldıracaklardır. Ve o haçlı ittifakından pardon anadolu ittifakından kemik medeti uman hakemler bunları es geçeceklerdir. Sert futbol diyeceklerdir. İşte bunlar beni korkutuyor. Yoksa ben Beşiktaşımdan umutluyum sadece o saydığım isimler olmasa. Kimse bana anadolu takımları iyi futbol oynuyor demesin.
omen Ofline   Alıntı ile Cevapla