Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-11-2010, 11:57   #1
Efsane48
1903-1984-2008
 
Efsane48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hızlı ve öfkeli

Hızlı ve öfkeli


Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Quaresma çabukluğunu kullanarak, futbolun güzel tarafını gösteren hareketleriyle izleyenleri büyüledi. Ancak son maçlarda olduğu gibi dün de Portekizli süperstarın öfkeli hali dikkat çekti.


Click the image to open in full size.


Uzun süreli sakatlığını atlattıktan sonra Kasımpaşa maçıyla sahalara dönen Ricardo Quaresma giderek eski formunu bulmaya başlıyor. Gençlerbirliği karşısında teknik direktör Bernd Schuster’in ileri uçta görevlendirdiği Portekizli süperstar, çabukluğunu kullanarak, futbolun estetik yüzünü gösteren hareketlere imza attı ve taraftarları büyüledi. Maçın Beşiktaş adına son pozisyonunda Hilbert’e attığı müthiş pasın golle sonuçlanmasıyla mücadelede bir de asist yapan Quaresma karşılaşma içindeki sinirli haliyle dikkat çekti.

Schuster uyarınca...

Özellikle son karşılaşmalarda olduğu gibi Ankara deplasmanında da rakipleriyle sürekli didişen ve gereksiz polemiklere giren yıldız oyuncu, bir pozisyonda kale direğini tekmeledi. Taç çizgisi kenarında mikrofon ile reklam panolarına vuran Ricardo Quaresma’nın mücadeleyi kart görmeden tamamlaması ise kendisi adına büyük bir şanstı. Schuster’in devre arasında uyardığı öğrenilen Quaresma, ikinci yarıda ise daha sakin bir görüntü sergiledi.
__________________
Click the image to open in full size.
Efsane48 Ofline   Alıntı ile Cevapla