Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-02-2014, 11:14   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kredi Faizleri Yükseliyor ! Peki Ne Yapmalı?

Merkez Bankasının faiz artırımı kararından sonra piyasaların etkilenmesi ve buna bağlı dalgalanmalar devam ediyor. Bu karardan etkilenen kredilerde de yeni faiz oranları belirleniyor. Neredeyse her gün faiz değişikliğinin gerçekleştiği konut ve ihtiyaç kredisinde oranlar yükselirken tüketicinin ne yapacağı ise merak konusu.

Konutkredisi.com.tr’nin hazırladığı bu yazı tüketiciyi içinde bulunduğu dönemde nasıl adımlar atabileceğine dair bilgilendiriyor. Öncelikle tekliflerde yukarı yönde yapılan revizeleri ve güncellenen oranları takip etmek hiç kolay değil. Öte yandan bankaların yayınladığı liste oranlarından çok daha iyi şartlar sunabildiğini bilmek bu dönemde işinize yarayabilir. Alacağınız profesyonel danışmanlık hizmeti ise en doğru kararı vermenizi sağlayacaktır. Peki danışmanlık hizmeti faizlerin yükseldiği bu dönemde size nasıl katkı sağlayacak?

1- Güncel Oranların Takibi

Danışmanınız herkesten önce tüm bankaların en güncel faiz oranları hakkında bilgi sahibi oluyor. Faiz oranlarını yükseltmemiş ve sizin için indirim alabileceği bankaları sizden daha iyi biliyor.

2- Hızlı ve Sorunsuz Kredi Süreci

Eğer konut kredisi başvurusu yaptıysanız, bankayla görüşerek işlemlerinizi hızlandırıp faiz artışından etkilenmemeniz konusunda yardımcı oluyor. Ancak henüz kredi sürecinde değilseniz yine uygun oranlardan kredi kullanmanıza yardımcı olabiliyor.

3- Doğru Karar için Yönlendirme

Bankalar genellikle kredi kullandırımında tapu tarihindeki oranları esas alıyor – böyle durumlarda eski şartları yakalamak zorlaşıyor. Ancak bazı bankalar bu konuda daha esnek davranıp kullanacağınız kredinin faiz oranında tapu tarihini değil, evrak teslim ettiğiniz tarihi geçerli sayabiliyorlar. Bu sayede danışmanınız sizi bu konuda doğru adrese yönlendirerek zarar etmemenizi sağlıyor.

bigpara.com
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla