Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-02-2014, 03:13   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Güntekin Onay : Kartal Haketti

Beşiktaş maça iyi başladı ve ilk 30 dakika kontrolü tamamen elinde tuttu. 3 maçtır gol yemeyen G.Antepspor karşısında maçın en iyilerinden Gökhan Töre’nin asist yaptığı pozisyonda Olcay’ın şık kafa golü ile de oyun üstünlüğünü skor üstünlüğüne dönüştürdü.

Golün ardından orta alanda rakibine iyi baskı yapan siyah-beyazlılar, G.Antepspor’un kalesine gelmesine izin vermedi. Veli ve Atiba orta alanda kazandıkları toplarla Beşiktaşâ€™ın rakibine üstünlük kurmasında başrol oyuncuları idi. Olcay da son derece diri ve istekli idi.

Oyunun genelinde Beşiktaş çok disiplinli ve organize bir futbol sergilerken en iyi yaptığı iş olan hızlı hücumları dün yapamadı. Final pasları genellikle yerini bulmazken siyah-beyazlıları rahatlatan gol Ömer Şişmanoğlu’ndan geldi. Dakika başına gol yüzdesinde son 2 yılın lig lideri olan Ömer, ofsayta düşmeden sakin bir vuruş ile durumu 2-0 yaptı.

DANY UYUMLUYDU

Gözlerin üzerinde olduğu Dany, henüz ilk maçında başarılı bir performans sergiledi. İlk kez birlikte oynadığı arkadaşları ile uyum içindeydi ve kale çizgisinden çıkarttığı bir topla da kalesinde gole izin vermedi. Pedro Franco’nun 2’nci kez; Dany‘nin ise ilk kez Beşiktaş forması giydiğini hesaba katarsak savunmanın dünkü başarısı takdir edilmeli.

Sergen Yalçın’ın takımı tempo ve mücadele olarak Beşiktaş ile boy ölçüşemedi. Daha çok koşan, daha çok isteyen Beşiktaş hakettiği galibiyeti zorlanmadan elde etti.

Dünkü maçta Beşiktaşâ€™ta herkes görevini layığı ile yerine getirirken Veli ve Atiba orta alanda kusursuza yakın bir oyun ortaya koydular. 85. dakikada Sapara’nın attığı klas frikik golü ev sahibi ekibi yeniden maça ortak etti. Son dakikalarda yaşanan panik doğal gibi görünse de Beşiktaşâ€™ın aşması gereken başlıca sorunlardan biri. Biliç hemen hemen ilk kez bu dakikalarda Uğur Boral ve Fernandes gibi tecrübeli oyuncuları sahaya sürerek bu krizin aşılmasını sağladı.

Güntekin Onay - Vatan
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla