Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-02-2014, 15:30   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Kritik Dönem

Takım şuan gerçekten önemli bir viraj arefesinde. Eğer bugünkü Kasımpaşa ve Bursa maçlarını kayıpsız atlatırsak Türk Telekom'a, Galatasaray'a karşı daha kendine güvenen oyun yapısıyla takım sahada olacaktır. Tek dileğim bu 2 maçtan sakat vermeden, sorunsuzca galibiyetle ayrılıp Galatasaray karşısına çıkabilmek şu dönemde.

Hele ki GS Maçında da galibiyete erişirsek o zaman herkes yine bizi konuşacak Allah'ın izniyle. Sessiz ve derinden,sadece işimizi yaparak,ordan burdan söylenenlere takılmadan maç maç ilerlemeliyiz. Bu takım sezon başında bunu yaptı ! İlk yarıdaki GS maçına kadar Olimpiyat'taki oynanan tüm maçları yerinde izledim. Gözlerim doldu. Bazen sevinçten,bazen de hüzünden.O dönemde Gayet de izleyeni hayran bırakan bir oyun sergileyeren bu takım değil miydi? Herkes gıptayla bakmıyor muydu bize? Peki değişen ne? Bakın yine bir GS Maçı arefesindeyiz. Liderin ileriki haftalarda yaşayacağı puan kayıpları bizi potaya sokmasın ! Biz kendi bileğimizin hakkıyla,maç maç düşünerek ilerleyelim. Lider şuana dek çoğu maçta şansının yaver gitmesiyle puanlar kazandı. Ama bu böyle gitmeyecektir muhakkak. Nasıl seri galibiyetlerle liderlik koltuğuna geldiyse ordan seri puan kayıplarıyla inebilecektir.

Ancak burada en önemli olan Biziz ! Kim ne derse desin ! Ben inanıyorum. Sen de inanmalısın ! Eğer sezon başındaki oyunumuza yakın bir oyun ortaya koyarsak karşımızda kimse duramaz ! Bunun için şimdi destek zamanı ! Hepimiz özledik Biz maçlarımızı kazanalım, gerisini onlar düşünsün !

Doğan Dursun / Besiktasforum.NET
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''

Konu dogan_cordoba tarafından (11-02-2014 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir..
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla