Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2014, 08:57   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sinan Engin : İnanın Çocuklar İnanın !

BEŞİKTAŞ, çok önemli bir maçta çok iyi oynayarak çok güçlü rakibi Kasımpaşa’yı abondane etti. Kasımpaşa ne olduğunu anlayamadan 3 tane gol yedi.

HERKES Kasımpaşa’yı bu farklı yenilgiden dolayı bir şey oynamadı sanabilir. Hayır, oynadılar, oynamaya çalıştılar. Ancak Beşiktaş orta sahadaki pres ve peş peşe gelen şok gollerle Kasımpaşa’yı net bir şekilde yendi.
BEŞİKTAŞ, disiplinli bir takım. Savunmadaki Ersan ve Pedro çakılı oynuyorlar. Çünkü ikisi de geniş alan oyuncusu değil. Ama ikisi de çok net hamlelerle takımının gol yememesi açısından kritik dokunuşlar yaptılar.

FERNANDES ARANMAZ

SAVUNMADAKİ bir diğer isim Motta iyi oyuncu. Yürekten oynuyor, topu da oyuna iyi sokuyor, savunmayı da iyi yapıyor. Yani ideal bir sol bek. Gelelim Pedro’ya.. Ey Biliç, bu çocuk Beşiktaş’a geldi de mi futbol öğrendi? Bu çocukta bu oyun becerisi varken neden bu zamana kadar oynatmadın onu? Bu transferi kötüymüş gibi gösterdin. Bence Pedro düzenli oynarsa hızı da artacak.

BEŞİKTAŞ ortada nefes aldırmıyor. Veli herkesi rahatsız edip, bunaltıyor.. Rakibi olsan, insanın onu dövesi gelir sahada. Çünkü top nerede Veli orada. Oğuzhan her zaman klas; o varken Beşiktaş Fernandes’i aramıyor. Takım kazandıkça Fernandes aranmaz zaten.

Mütevazilikle olmuyor

BU Beşiktaş’ı kimse şampiyonluk favorisi olarak görmüyor. Bu oyuncuları yıldız gibi görmüyorlar. Beşiktaş’ın popülaritesi eksik. Beşiktaş’ın bunu artırması lazım. Kulübün, futbolcularının birer yıldız olduğunu kamuoyuna ilan etmesi lazım. Çünkü hep mütevazilikle olmuyor. Bundan kurtulmak lazım. F.Bahçe ve G.Saraylılar gibi Beşiktaşlılar’ın yıldız olduğu da kabullenilmeli.

Ah be Serdar

BELKİ de Beşiktaş sezonun en farklı galibiyetini alacaktı. Ah be Serdar, sarı kartın varken neden rakibe o girişi yapıyorsun? Bu oyundan atılma sana yakışmadı. Allah’tan arkadaşların senin yerine de mücadele edip yokluğunu aratmadılar. Atılmasaydın bu maçın skoru 5-0, 6-0 olabilirdi.

HÜCUMDA Almeida demek gol demek ama Olcay Şahan ve Gökhan Töre’ye parantez açmak lazım... İkisi de 80-90 metrede oynuyor. Biri sağda diğeri solda. Hele Gökhan sahanın yıldızıydı. Müthiş kuvvetli, müthiş hızlı. Bu formuyla “Benim bonservisimi alın, yoksa pişman olursunuz” diyor. Olcay görünmez kahraman. Tolga’yı sakat olmasına rağmen oynadığı için tebrik ediyorum. O kaledeyken Beşiktaşlılar’ın içi rahat.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla