Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-02-2014, 16:57   #1
black_eagles34
adige
 
black_eagles34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon4 Moyes: Bize biraz da şans lazım

Manchester United'ın teknik patronu David Moyes, taktik değişimine gitmeyeceğini açıkladı ve şanssız olduklarını belirtti.

Kırmızı Şeytanlar'ın teknik direktörü Moyes, Arsenal maçı için taktik anlamda bir değişiklik yapmayacağını açıkladı.

Tecrübeli teknik adam, dev maç öncesi yaptığı açıklamalarda "Bu sezon bazı beklenmedik bocalamalar yaşadık. Umarım gelecekte bu tip sorunlar yaşamayız. Şansımızın da dönmesi gerekli. Doğru şeyleri yaparak ve bu yolda ilerleyerek şansımızın dönmesini bekleyeceğiz. Buna hiç şüphem yok." diye konuştu.

Bu sezon Arsenal'e karşı oynadıkları ilk maçta iyi bir skor aldıklarını da sözlerine ekleyen Moyes, "Arsenal'e karşı ilk maçta iyi oynayıp maçı da kazanmıştık. Bu maçta da hedefimiz aynı. Sahaya çıkıp her zamanki oyunumuzu oynayacağız. Üst sıraların takımı olduğumuzu bu maçta kanıtlayacağız." dedi.

81 defa orta açtıkları, ancak Fulham ile 2-2 berabere kaldıkları maçı da kısaca yorumlayan İskoç çalıştırıcı "İyi oynadık ve normal şartlar altında sürüyle gol atmamız gereken bir maçtan beraberlik elde edebildik. Herkes ne kadar iyi istatistiklere sahip olduğumuzu konuşuyor. Çok fırsat kaçırdık. Futbolda böyle tuhaflıklar olabiliyor. Bunun sürekli tekrar etmemesini sağlamalıyız." ifadelerini kullandı.

Arsenal, Kırmızı Şeytanlar'ı devirmeyi başarırsa Premier Lig'de yeniden liderlik koltuğuna oturacak.

Goal.com
__________________
İstanbul
black_eagles34 Ofline   Alıntı ile Cevapla