Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-02-2014, 12:41   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fatih Doğan : Galatasaray'a Hediye

Şampiyonluk gömleğini giymek istiyorsanız ilk düğmeden başlamak üzere düğmeleri doğru iliklemek zorundasınız! Dany'nin attığı imza hala kurumadı. Yazdıklarımız, uyarılar dün gibi; "Rakibinizden oyuncu kiralayamazsınız!
Eğer kalitesine o kadar inanıyorsanız satın almalısınız!" Rakibiniz G.Saray'ın kontenjanını boşaltıp rahatlatmak bir tarafa yaptığınız hamlenin elinizi güçlendirmesi gerekir.

Dany'nin Galatasaray maçında yapacağı insani bir hatanın altından kalkabilecek misiniz? 2 ay stoper aradıktan sonra bu riski almaya değer mi?" Değmez, değmedi de.. Bir defans oyuncusu ceza sahası içinde karşında durağan, hamle yapmak için bekleyen rakibine çift ayak dalar mı? Normalde dalmaz! Ancak Dany gergin ve üzerinde ağır yük var. "Aman bir hata yapmamayım, yanarım!" yükü.. Dany'ninki insani bir hata.. O yüzden bir özür Dany'i kurtarır. Ya Dany'yi transfer edip adeta arenadaki Aslanlar'ın önüne atanları, rakibi G.Saray'ın önünü açanları özür kurtarır mı? Hiç sanmam. 5 ay sonra dönme ihtimali olan takımına karşı dün Dany adeta Arena'daki Aslanlar'ın önüne atıldı.

Hiç kimse, Beşiktaş'ın ortaya koyduğu iyi futbolun arkasına sığınmasın...
Dün gördük! Transfer yapacak paran yoksa, 2 ay stoper arayıp bulacak becerin yoksa, sahada yüreğiyle mücadele eden oyuncuların var. Çıkar derbiden Dany'nin penaltı hediyesini..

Sil sadece 2 kez kanattan ileri çıkan Necip'ten sağ bek tercihini... Anlayalım bir idmanın ardandan 11'de sahaya sürülen Oğuzhan gerçeğini.. Belki o zaman yine derbi kaybeden değil, G.Saray'ı devirip şampiyonluk yarışının dışına iten bir Beşiktaş'ın zaferini yazacaktık!.. Futbol olarak ne G.Saray'ı ne de Beşiktaş'ı alkışladık.

Sadece Cüneyt Çakır'ın yanlış kararını düzelten Semih'i alkışladık...
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla