Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2014, 23:17   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'a Stat Tehtidi

Başbakan'a ait olduğu iddia edilen konuşmalara dün bir yenisi daha eklendi. Gezi olayları sırasında yapıldığı ileri sürülen görüşmede Fikret Orman'ın Çarşı'yı desteklemesi halinde stat çalışmalarının durdurabileceği sözleri var.

Son dönemde sıklıkla ortaya çıkan ses kayıtlarına dün akşam bir yenisi daha eklendi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen konuşmalarda çarpıcı ifadeler vardı. Gezi olayları sırasında yapıldığı ileri sürülen görüşmede Erdoğan ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a yakınlığıyla bilinen Hasan Gürsoy arasında çarpıcı konuşmalar geçiyor. Başbakan olduğu iddia edilen kişi, Fikret Orman’ın, Çarşı Grubu’na karşı tavır sergilemediğine içerliyor ve verdiği sözlerden vazgeçeceğini söylüyor. Bu sözler üzerine Gürsoy olduğu ileri sürülen kişi yeni görüşmeler yapıp, Başbakan’a yakın bir ismi arıyor ve durumun yanlış anlaşıldığını iletiyor.

Hedefteki adam Orman

Konuşmaların diğerinde ise İstanbul Büyükşehir Belediyeli iki yönetici olduğu iddia edilen kişiler var. İsmet Yıldırım ile Ahmet Hamdi Çamlı olduğu ileri sürülen kişiler tarafından yapılan görüşmede Fikret Orman’ın Çarşı’nın gezi olaylarına renk kattığı sözlerine yer veriliyor ve İnönü Stadı’nın inşaatını durdurmanın yolları üzerinde konuşuluyor.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla