Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-03-2014, 23:22   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kurt Seyit ve Şura - Star Tv

Kurt Seyit ve Şura Star TV'de yayınlanacak, Nermin Bezmen'in aynı adlı romanından uyarlama 2014 yapımı tarihi-drama dizisidir. Senaryosunu Ece Yörenç'in yazdığı dizi Kerem Çatay yapımcılığında İstanbul, Kartepe ve Rusya'da çekiliyor.

Kurt Seyit, Kırımlı Türk bir ailenin en büyük oğludur. Küçüklüğünden beri babasına hayran olan Kurt Seyit, tıpkı onun gibi Çar’ın en iyi subaylarından birisi olmuştur. Ve vakti geldiği zaman da kendisine söylendiği gibibir Türk kızıyla evlenecektir.

Soylu Rus bir ailenin en küçük kızı olan Şura ise babasının ölümcül bir hastalığa yakalanması sebebiyle mutsuzdur. Ablası olan Valentina ile babasını tedavi için Petrograd’a (St. Petersburg)'a götürürler. Buraya geldiklerinde Kurt Seyit’in eski silah arkadaşı Petro ve ailesinin misafiri olurlar

Savaştaki bir hatası nedeniyle mesleği bırakan Petro, Kurt Seyit ile Şura'nın tanışmasına aracı olur. Ancak Petro gizliden gizliye Kurt Seyit'e düşmanlık beslemektedir.Bir davete katılan Kurt Seyit ve Şura ilk kez birbirlerini görürler ve olaylar gelişir.

Karakterler

Kıvanç Tatlıtuğ (Kurt Seyit Eminof)

Farah Zeynep Abdullah (Alexandra "Shura" Verjenskaya)

Ushan Çakır (Celil Kamilof)

Birkan Sokullu (Petro Borinsky)

Elçin Sangu (Güzide)

Seda Güven (Valentina Verjenskaya)

Serdar Gökhan (Mirza Mehmet Eminof)

Oral Özer (Mahmut)

Berk Erçer (Mişa)

Sümeyra Koç (Havva)

Tuğçe Karabacak (Nina)

Aslı Orcan (Barones Lola)

Barış Alpaykut (Osman Eminof)
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla