Konu: Sezona Veda
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-04-2014, 21:15   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sezona Veda

Kadın Basketbol Takımı, play-off çeyrek final ikinci maçında Fenerbahçe’ye 70-51 mağlup oldu.

Beşiktaş İntegral Arena’da oynanan karşılaşmayı Basketbol Şubemizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Özköse ve Basketbol Genel Direktörümüz Erman Kunter tribünden takip etti.

Beşiktaş; Tuğba Taşçı, Gülşah Akkaya, McBride, Perovanovic ve Kulichova beşiyle başladı.

Karşılıklı kazanılan basketlerle başlayan ilk çeyrekte Gülşah Akkaya ve Begüm Dalgalar ile hücumda etkili olan takımımız, ilk 5 dakikayı 9-8 önde geçti. Bu dakikadan sonra başarısız atışlar yapan ve pota altını iyi savunamayan ekibimiz, ilk çeyreği 18-14 geride tamamladı.

İkinci çeyreğe tutuk başlayan takımımız, ilk dakikalarda farkın açılmasını engelleyemedi. Perovanovic ile pota altından basketler bularak hücumda hareketlenen ekibimiz, savunmada da Yasemin Horasan ile etkili oldu. Karşılıklı basketlerle devam eden çeyrek sonunda siyah-beyazlılarımız, soyunma odasına 34-28 geride girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına takımımız; Begüm Dalgalar, Gülşah Akkaya, McBride, Perovanovic ve Kulichova beşiyle çıktı.

Üçüncü çeyrekte ilk sayılarını takımımız, Perovanovic’in elinden bulduğu basketle kazandı. Bu çeyrekte daha etkili olan siyah-beyazlılarımız, Kulichova ile bulduğu basketlerle farkı 1’e indirdi(39-38). Bu dakikadan sonra kontrolü rakibine kaptıran ve potasında arka arkaya basketler gören ekibimiz, çeyrekte son 2 dakikaya 50-42 geride girdi. Takımımız, bu çeyreği 54-44 geride tamamladı.

Beşiktaş son çeyrekte, Gülşah Akkaya’nın 2 sayılık basketiyle başladı. Bu çeyrekte fazla etkili olamayan ve skor üretmekte zorlanan siyah-beyazlılarımız, son 3 dakikaya 66-51 geride girdi. Kalan sürede farkı eritemeyen siyah-beyazlılarımız, karşılaşmadan 70-51 mağlup ayrılak play-off çeyrek final serisini 2-0 geride tamamladı ve sezonu tamamladı.

Karşılaşmada en skorer olan oyuncumuz; 13 sayıyla oynayan Gülşah Akkaya olurken onu; 12 sayıyla McBride ve 11 sayıyla Perovanovic takip etti.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla