Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2014, 20:10   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Süleyman Seba Kitabının Tanıtımı Yapıldı !

Kabataş Erkek Lisesi Eğitim Vakfı'nda gerçekleştirilen tanıtıma kitabın yazarı Rıdvan Akar,Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ,Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman,ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, Süleyman Seba'nın yeğeni ve Beşiktaş'ın eski kaptanı Tayfur Havutçu, Beşiktaş eski belediye başkanı İsmail Ünal ile Süleyman Seba döneminde yöneticilik yapan yol arkadaşları katıldı.

Fikret Orman:"Süleyman abi demek Beşiktaş demek"

Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman "Süleyman Abi demek Beşiktaş demek. Çok önemli bir şahsiyet bizim için. Süleyman abiyi sevmek Süleyman abinin ilke ve duruşu ile hareket etmekten geçer. Biz de ona layık olmaya çalışıyoruz ve kulübü öyle yönetmeye çalışıyoruz. Allah acil şifalar versin. Süleyman abimiz çok yaşlı ama direniyor.ö diye açıklamada bulundu.

Rıdvan Akar: "Bu kitap aynı zamanda Beşiltaş'ın tarihini de anlatıyor"

Kitabın yazarı usta gazeteci Rıdvan Akar ise yaptığı açıklamada 4 yıllık çabanın bir ürünü olan bu kitabın aynı zamanda Süleyman Seba'nın yaşamına paralel olarak Beşiktaş tarihini de anlattığını belirtti. Akar "Bu kitabı yazmak büyük bir onurdu benim için. Bu onuru Süleyman Seba bana verdi. Bu kitabı yazmak isteyen bir çok insan vardı ancak sağ olsun Seba bu onuru bana verdi" dedi.

Murat Hazinedar : "Süleyman Seba'nın gösterdiği yolda ilerleyeceğiz"

Tanıtım toplantısı öncesi Rıdvan Akar'a kitabı imzalatan Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar "Süleyman Seba'nın gösterdiği istikamette Rıdvan bey ile ve kulübümüzle beraber yol almaya devam edeceğiz" diye konuştu.

İsmail Ünal: "Süleyman Seba bir okuldur"

Kitabın hazırlanması ve basılmasında büyük maddi desteği bulunan Beşiktaş eski Belediye başkanı İsmail Ünal Süleyman Seba'nın bir okul olduğunu ve o okuldan kimsenin men olmadığını çünkü O'nun insanlara sürekli yeni bir şeyler öğrettiğini söyledi.

Tayfur Havutçu :"Beşiktaş'a sevdalanmış efsane başkanımızın anıları"

Süleyman Seba'nın yeğeni ve Beşiktaş'ın eski kaptanı Tayfur Havutçu "87 yıllık bir hayatın 70 yılını Beşiktaş'a adamış Beşiktaş'a sevdalanmış efsane başkanımızın kitabında yazan anıları herkes gibi bende merak ediyorum. En kısa zamanda eski sağlık durumuna kavuşur ve bize ilham vermeye devam eder. En kısa zamanda yoğun bakımdan çıkar ve eski sağlığına kavuşur. Yarın doğum günü. İnşallah nice doğum günleri kutlar" şeklinde duygularını dile getirdi.

Yarın doğum günü olan Süleyman Seba için tanıtım sonrası konuklarla berber doğum günü pastası kesildi.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla