Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-04-2014, 13:49   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Besiktasforum.NET !

Sevgili Besiktasforum Ailesi,

Hepinizin bildiği üzere uzun yıllardır yayın hayatında olan Besiktasforum hepimiz için alışkanlık haline gelmişti. Güzel anlar,buluşmalar,organizasyonlar ve paylaşımlar yapılmıştı. Geçmişte yaşanan bazı sebeplerden dolayı bir süre yayın hayatına ara vermiş olan Besiktasforum yeniden yayın hayatına başladı.

Yalnız burada önemli bir nokta var. Son dönem itibariyle yönetim ekibi olarak bizlerin katkılarının yanında siz üyelerimizin de katkılarıyla eski coşkulu dönemleri tekrar yakalamalıyız. Değişen ve gelişen teknolojik imkanlarımızı kullanarak Besiktasforum.NET'in yeniden yayında olduğunu herkese duyurmalıyız. Üye sayımız baz alındığında ciddi bir potansiyele sahibiz. Bunu arttırmak ve forumu güncel tutmak için el birliğiyle çalışmalıyız.

Tüm üyelerimizden ricam forumda kaldığınız süre boyunca foruma katkılarınızı arttırmanızdır. Besiktasforum'un halen açıldığından haberdar olmayan diğer üyelerimize ve hatta aramıza yeni katılabilecek kişilere forumla ilgili bilgilendirmeler yapmanızdır. Özellikle sosyal medyanın gücünü kullanarak yeniden eski günlerdeki gibi kendinden bahsettiren bir güç haline gelmek için hep birlikte çalışmalıyız. Bunun için Besiktasforum olarak sosyal medyada Facebook sayfamız aktiftir,katılabilirsiniz. Bunun yanında yeni katılımları arttırmak ve forumu duyurmak için twitter üzerinden #Besiktasforum etiketiyle mümkün olduğunca paylaşımlarda bulunalım.Yine aynı etiketle Facebook üzerinden de paylaşımlar yaparak sesimizin daha gür çıkmasına katkıda bulunabilirsiniz.

Geçmişe özlem duyan,Besiktasforum'un gelişmesini,büyümesini isteyen tüm üyelerimizin desteğini bekliyoruz. Unutma '' sen yoksan 1 kişi eksiğiz '' !

Doğan.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla