Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2014, 23:59   #81
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 İsmail Köybaşı Korkuttu

Beşiktaş'ta çift kale maç sırasında sol kulağına top isabet eden İsmail Köybaşı bir süre yerde kaldıktan sonra kontrollerin ardından çalışmasına devam etti.

Beşiktaş Futbol Takımı, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma bölümünün ardından pas ve istasyon çalışmaları yapıp, üç grup halinde değişimli olarak yarı sahada çift kale maç oynadı.

Çift kale maç sırasında sol kulağına top isabet eden İsmail Köybaşı bir süre yerde kaldıktan sonra kontrollerin ardından çalışmasına devam etti. Siyah-beyazlı ekipte, tedavileri devam eden Manuel Fernandes, Ersan Gülüm, Cenk Gönen ve Julien Escude'nin yanı sıra belinde ağrı bulunan Hugo Almeida da antrenmanda yer almadı.

Muhammed Demirci ile Tomas Sivok bireysel çalışmalarını sürdürdü, dün antrenmana çıkmayan Atiba Hutchinson ise idmanda takımla çalıştı. Beşiktaş, yarın gerçekleştireceği antrenmanla Kasımpaşa maçı hazırlıklarına devam edecek.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla