Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2014, 12:42   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Hasan Arat Konuştu !

2013 Türkiye Fair Play ödülleri Ataköy'deki Olimpiyat Evi'nde gerçekleştirilen törenle sahiplerine verildi.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) düzenlediği 2013 Türkiye Fair Play ödülleri Ataköy'deki Olimpiyat Evi'nde gerçekleştirilen törenle sahiplerine verildi. Bu yıl ilk kez verilen TMOK Onur Ödülüne Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba layık görüldü Süleyman Seba ile aynı yönetim kurulunda çalışan Hasan Arat ödül töreni sonrası Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın almış olduğu Onur Ödülü hakkında yorum yaptı

Hasan Arat (TMOK) düzenlediği 2013 Türkiye Fair Play ödülleri çok uzun zamandır yapılan Türkiye'nin en önemli etkinliklerinden biri. Bu ödül töreni sporculara, gençlere, yöneticilere, spora gönül vermiş her kesime örnek teşkil olabilecek bir organizasyon. Bugünün en büyük anlamı da Sayın Süleyman Seba'nın, aynı dönemde görev yaptığım, sayın büyüğümün ödül almış olması. Süleyman Seba'nın yönetimsel becerileri, insani ilişkileri ve spora bakış açısı; nasıl bir insan olduğunun Türk halkı ve Milli Olimpiyat Komitesi tarafından taçlandırılması çok özel bir anlam taşıyor.

Kendisine verdiği bu emeklerden dolayı teşekkür ediyorum ve umarım tüm spor yöneticileri kendisini örnek alır dedi.

Hasan Arat son günlerde basında sıkça yer alan Beşiktaş Başkanlığına aday olacak konusuna da açıklık getirdi. Hasan Arat Beşiktaş'ta seçilmiş 2016 yılına kadar görevli bir yönetim kurulu vardır. Bu yönetim kurulu şuan görevindedir. Bu sebepten şu an da böyle bir durum söz konusu değildir ifadelerini kullandı. Beşiktaş taraftarı olarak Sayın Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulundan memnun musunuz sorusuna cevap veren Hasan Arat Bu tip konular genel kurullarda, bir kongre üyesi olarak konuşulması gereken konulardır. Bugünün konuşması Milli Olimpiyat Ödülleri ve Sayın Süleyman Seba'nın aldığı ödül olduğu için müsade ederseniz bu konu hakkında konuşmak istemiyorum dedi.

DHA
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla