Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-05-2014, 15:06   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'tan Önemli Çağrı !

Konu ile ilgili açıklama yapan Futbol A Takımı Yöneticisi Ahmet Kavalcı "bu hepimizin acısı. Keşke hiç yaşanmasaydı. Biz de Beşiktaş olarak bu faciadan dolayı Soma halkının acılarını en derinden yüreklerimizde hissediyoruz. Yapabileceğimiz şey maddi ve manevi desteklerimizi Soma halkından esirgememek. Henüz bilet satışına başlayamadık, çünkü federasyonun onayını bekliyoruz. Böyle bir zamanda Federasyon da bize yardımcı olmalı ve bu maç için elektronik bilet uygulamasını kaldırmalı, çünkü E-Bilet ile daha önce yaptığımız satışlar ortada. Mümkün olduğunca çok bilet satıp Soma halkına daha çok yardım etmek istiyoruz ve Türkiye'deki en duyarlı taraftar olan Beşiktaş taraftarının stadı dolduracağını biliyoruz. Artık vakit çok geçmeden Federasyon bir an önce bu onayı vermeli" diye konuştu.

Beşiktaş Yönetimi Futbol Federasyonu'ndan gelecek onayın ardından hemen bilet satışına başlayacak ve Gençlerbirliği maçının hasılatını Soma'ya bağışlayacak.

Bu arada başkan Fikret Orman Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile birlikte yarın Soma'ya giderek halkın acılarını paylaşacak.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla