Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-05-2014, 07:45   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'a Dev Stoper !

Cruzeiro ile 2017’ye kadar kontratı olan 25 yaşında ve1.92 boyundaki oyuncunun Dünya Kupası kadrosuna davet edilmemesi siyah-beyazlıların elini güçlendirdi. Yönetim, Dede’nin kulübüyle kıyasıya bir pazarlık içinde.

Beşiktaş'ta gelecek sezonun kadrosunu oluşturma çalışmaları hızla sürüyor. Mutlaka bir stoper alacak olan siyah-beyazlılar Dede’ye konsantre olmuş vaziyette.

Ülkesi Brezilya’da Cruzeiro forması giyen Dede, Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen’in gözdesi. Kartal’ın daha önce de gündemine gelen ancak yüksek bonservis bedeli nedeniyle transferinden vazgeçilen 25 yaşındaki oyuncunun Dünya Kupası kadrosuna çağırılmaması siyah-beyazlıların elini güçlendirdi. Yönetim bu sebeple artık piyasasının yükselmeyeceğini biliyor ve Cruzeiro ile pazarlıklar kıran kırana geçiyor.

Nisan 2013’te Vasco da Gama’dan 5 milyon Euro bonservisle Cruzeiro’ya gelen Dede, Brezilya Serie A’da geçen sezon şampiyonluk yaşadı... 9 kez Brezilya Milli Takımı’nın formasını giyen Sambacı, 1.92 boyunda ve hava toplarındaki hakimiyetiyle dikkat çekiyor. Ancak Dede uzun boyuna rağmen bileklerine de çok hakim.

iKi ALTERNATiFi VAR

Oyun kurabilme ve gol atma yeteneğine sahip olan Dede, Cruzeiro’nun geçen yılki şampiyonluğunda çok ciddi rol oynadı. Brezilya Ligi’nin en iyi stoperlerinden biri olarak gösterilen Dede, daha önce Liverpool, Chelsea, Manchester United, Real Madrid ve Milan gibi Avrupa devlerinin de gündemine gelmişti.

Öte yandan siyah-beyazlılar Dede transferinin gerçekleşmeme ihtimaline karşı yine Brezilya’dan ismi sır gibi saklanan iki alternatif oyuncu daha belirledi.

Vatan
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla