Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-05-2014, 17:04   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş ve Kasımpaşa Kapışıyor !

Beşiktaş ile Kasımpaşa Emrah Başsan ve Musa Nizam'ı istiyor.

Yaz transfer dönemi bu sezon daha hızlı geçeceğe benziyor. Devra arasında Cenk Tosun ile başlayan imza furyası, Diego'nun KAP'a bildirilmesiyle devam etti. Eren Derdiyok'un Kasımpaşa'ya imza atmasıyla da dorğua ulaştı. İki İstanbul ekibi şimdi de iki futbolcu için birbiriyle yarışıyor. Resmi teklifler yapıldı bile.

Kasımpaşa ve Beşiktaş

Süper Lig'den düşmesine rağmen Antalyaspor'un yıldız oyuncularına talip artıyor. Sezon başında da üç büyüklerin günemine gelen Musa Nizam ve Emrah Başsan için girişimler hızlandı. Eurosport.com Türkiye Haber Müdürü Alper Aslan'ın aldığı habere göre iki oyuncu için de resmi teklifler yapıldı. Beşiktaş ve Kasımpaşa'nın Musa Nizam ile Emrah Başsan'ı Antalyaspor'dan resmen istediği bilgisine ulaşıldı.

Transfere kesin gözüyle bakılıyor

İki oyuncunun da ayrılmasına yeşil ışık yakan Antalyaspor yönetimi, transferin bu hafta içinde bitebileceğini belirtti. 29 Mayıs'ta kongreye gidecek olan Antalyaspor'da iki futbolcunun da kırmızı beyazlı takımdan ayrılmak üzere oldukları ifade edildi. Edinilen bilgiye göre Antalyaspor, istediği bonservis bedellerini düşürdü. İki oyuncunun da aynı takıma transfer olabileceğini belirten yetkililer, genç futbolcularına sezon başından beri teklifler geldiğini doğruladı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın artık oyuncularıyla ilgilenmediğini ifade eden yöneticiler, Kasımpaşa ve Beşiktaş'ın transferi bitirmek üzere olduğunu da eklediler.

Eurosport
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla