Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-05-2014, 22:57   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'ta Ryad Boudebeuz Harekatı!

Süper Lig'de 10 numara arayan takımlar Cezayirli milli futbolcu için adeta transfer savaşı başladı.

Avrupa'da transfer sezonu açılır açılmaz birçok isim Türkiye Süper Ligi takımlarıyla anılmaya başladı. Orta sahasına takviye arayan Süper Lig taskımları piyangoyu Fransa'da buldu. Fransa'da geleceğin en büyük yeteneklerinden biri olarak görülen isim Türkiye'de adeta transfer savaşı çıkardı.

Transfer savaşı var

Menajerliğini Türkiye'nin Avrupa'daki yüzü olan Muzzi Özcan'ın yürüttüğü Ryad Boudebouz, Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor'u birbirine düşürdü. Dünya Kupası'nda Cezayir Milli Takımı'yla da boy gösterecek olan Boudebouz, Fransa Ligi'nde geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor. Bu sezon başında Sochaux'dan Bastia'ya transfer olan Cezayirli 10 numara, Fransa Ligi'nde yeni Belhanda olarak adlandırıldı. Özellikle Beşiktaş'ın üzerine durduğu ve Önder Özen'in ekibiyle birlikte birçok maçını izlediği Boudebouz, istikrarlı grafiğiyle de dikkat çekiyor.

Beşiktaş'a ilaç olabilir

Üstün teknik kapasitesi ve hızıyla tanınan Cezayirli futbolcu, Diego'yu Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş için ilaç olarak görülüyor. Bonservisi şu an 3 milyon Euro istenen genç orta saha, yaz transfer döneminde Türkiye'ye sıcak bakıyor. Basel'in de ısrarla istediği futbolcunun Türkiye'yi seçtiği, bunun da kendini ülkemizde dini açıdan daha rahat hissetmesinin neden olduğu öğrenildi. Beşiktaş'ın transferde bir adım önde olduğu futbolcu için Trabzonspor ve Galatasaray da devrede.

Dünya Kupası'nda sahada

Alt yaş milli takım kategorilerinde U-19'a kadar Fransa'da oynayan genç futbolcu, daha sonra Cezayir Milli Takımı'nı tercih etti. Bu yıl Fransa'da toplamda 37 maça çıkan Boudebouz, 4 gol 7 asistlik bir performans sergiledi. Orta sahanın sağı ve solunda da oynayabilen Cezayirli genç yetenek, forvet arkasında ise performansının zirvesine ulaşabiliyor. Fransa Ligi'nde toplamda 196 maça çıkan Ryad Boudebouz, 27 gol 31 asistlik performans yakaladı. Kariyerinde hiç kırmızı akrtı olmayan genç oyuncu, sakatlık problemlerinden de oldukça uzakta.

Cezayir Milli Taımı'nın teknk direktörü Vahid Halilhodzic'n Trabzonspor ile anlaşmasından sonra oyuncuyu bordo mavili takıma getirme için de ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.

Eurosport
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla