Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-05-2014, 11:29   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Tiago Koptu Geliyor

Kara Kartal'ın transfer hedefindeki Atletico Madrid'li Tiago Mendes'ten sevindirici haber geldi. Portekizli orta saha oyuncusu, kariyerine başka bir ülkede devam etmek istediği ve en öne çıkan talibinin de Beşiktaş olduğu bildirildi.

Yeni sezon öncesinde orta sahasını güçlendirmek için Atletico Madrid'le sözleşmesi sona eren Tiago'yu kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş'a, Portekizli futbolcudan güzel haber geldi. Kariyeriyle ilgili olarak planını belirleyen 33 yaşındaki futbolcunun, La Liga ekibiyle sözleşme yenilemeyeceği ve yoluna başka bir ülkede devam edeceği öğrenildi. Konuyla ilgili olarak İspanyol gazetesi Marca'nın yaptığı habere göre, deneyimli futbolcuyla en ciddi şekilde ilgilenen takımın Beşiktaş olduğu yazılırken ayrıca İngiltere Premier Lig'den birkaç takımın da bu oyuncu için devrede olduğu ifade edildi. Futbol hayatına en az 2 yıl daha devam etme hesapları yapan Tiago'nun, İngiltere ekiplerinden düşük teklifler aldığı ve Beşiktaş'ın, Portekizli oyuncu için en makul tercih olduğu bildirildi.

Diego'yu Kulübeye Hapsetmişti

Kara Kartal'ın transfer listesinde bulunan Tiago Mendes, geçen sezon Atletico Madrid formasıyla 33 karşılaşmaya çıkarak 2 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti. Beşiktaş'ın transfer gündeminden çıkmasının ardından Fenerbahçe'nin anlaşma sağladığı Diego'yu kulübeye hapseden 33 yaşındaki oyuncu, güçlü fiziği ve teknik oyunuyla dikkatleri çekiyor.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla