Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2014, 15:18   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Arena'dan Canlı Yayın !

Vodafone Arena'nın ağustos ayına yetişmeyecek olması taraftarları hayal kırıklığına uğrattı. Bu rötar sonrası statla ilgili çalışmaların herkes tarafından izlenebilmesi için canlı yayına başlandı.

Beşiktaş taraftarının bitimini merakla beklediği Vodafone Arena’nın daha önce söylendiği gibi ağustos ayında bitmeyecek olması, camiada hayal kırıklığı yaşatmıştı. Konuyla ilgili olarak ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, “Stadımızın öngörülen tarihte bitmeyeceğini söyleyebilirim. Yapmak istediğimiz çatı sebebiyle inşaat, 8 ay uzatılabilir” ifadesini kullanmıştı.

Bu konu Kara Kartal’ın gündeminde önemli bir yere geldi, Türkiye’nin ilk akıllı stadı olacak Arena’nın inşaatından canlı yayın başladı. Çalışmaların Vodafone Arena ve Vodafone Arena | İzlesene.com adreslerinden 7 gün 24 saat boyunca takip edilebileceği bildirildi. Siyah-Beyazlı futbolseverlerin son durum hakkında istedikleri zaman bilgi alabileceği bir ortamın şimdioluşturulmasının, olumsuz bir durum da yarattığı konuşuluyor.

Net şekilde görülüyor Çünkü şu an için inşaatın tamamını görebilen bir açıdan yapılan çekimlerde stadın, zaten ağustos ayında bitmesinin imkansız olduğu net bir şekilde görülebiliyor! Öte yandan Kara Kartal’ın lig maçlarını Başakşehir’de yeni yapılan 17 bin kişilik İBB Yeni Stadı’nda, Avrupa ve büyük maçlarını ise Olimpiyat’ta oynaması bekleniyor. Yeni stadın bitme tarihinin Nisan ya da Mart 2015’i bulacağı öğrenildi.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla