Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-05-2014, 15:30   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'ın Gizli Hedefi !

Chelsea ile Demba Ba için masaya oturan Beşiktaş, sadece Senegalli golcünün peşinde değil. Başkan Fikret Orman, Londra ekibinden Bilic’in gözdesi 23 yaşındaki Victor Moses’ı da istedi.

Beşiktaş’ın İngiltere’deki transfer harekatı bir büyük sürprizi de beraberinde getirdi. Habertürk'teki haber şu şekilde:

Bilindiği gibi Demba Ba’yı transfer etmek için Londra’ya giden başkan Fikret Orman, Chelsea yöneticileriyle masaya oturmuştu. Ancak ‘masadaki’ tek ismin Demba Ba olmadığı ortaya çıktı. Başkan Orman’ın, hücumun kanatlarına takviye isteyen teknik direktör Slaven Bilic’in gözdesi olan Victor Moses için de girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Chelsea’ye Ağustos 2012’de 11.5 milyon Euro karşılığında Wigan’dan transfer olan 23 yaşındaki Nijeryalı, geçtiğimiz sezon Liverpool’a kiralanmıştı.

NİJERYA’NIN BÜYÜK KOZU

Premier Lig’de 19 maçta forma şansı bulan ve 1 gole imza atan Moses’ın en büyük özelliği hızı ve gücü. Çok çabuk hızlanan ve rakip savunmacıları kolayca ekarte edebilen Moses, Dünya Kupası’nda Emmanuel Emenike’yle birlikte Nijerya’nın en önemli kozu olarak öne çıkıyor. Hücumun sağında görev alan yetenekli futbolcu, gerektiğinde solda ve merkez forvet pozisyonunda da kullanılabiliyor. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Moses’ı 1 yıllığına kiralama önerisine Chelsea Yönetimi’nin sıcak yaklaştığı iddia edildi.

10 NUMARA ÖZEN’DEN

Oyuncu arayışları için Brezilya’nın yolunu tutan Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, 10 numara konusunu üstlendi. Özen’in dünya futbolunda 10 numaraların ana vatanı olan Güney Amerika’da yapacağı görüşmeler sonrası seçimini yapacağı ifade edildi. Özen, Corinthians’la da Ramon Motta’nın transferi için masaya oturacak.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla