Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-06-2014, 15:11   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Vodafone Arena Sosyal Medya Hesapları Açıldı

Beşiktaş'ın sponsoru Vodafone Türkiye, yapımı devam eden Vodafone Arena'nın Twitter, Facebook ve Instagram hesaplarını açtı.

Beşiktaş Kulübü ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmalarından birine imza atan Vodafone Türkiye, yapımı devam eden Vodafone Arena’nın Twitter, Facebook ve Instagram hesaplarını açtı.

Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu olacak Vodafone Arena ile ilgili en yeni gelişme, bilgi ve görsellerin paylaşılacağı Vodafone Arena sosyal medya hesaplarının adresleri ; facebook.com/VodafoneArena, twitter.com/vodafonearena ve instagram.com/VodafoneArena olarak belirlendi.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, yaptığı yazılı açıklamada, Vodafone Arena’nın, sadece Vodafone ve Beşiktaş için değil, İstanbul ve tüm Türkiye için çok önemli ve anlamlı bir proje olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Bir iş ortaklığından öte bir gönül ortaklığını simgeleyen bu projeyi mümkün olduğunca geniş bir kitleyle buluşturabilmek için sosyal medyanın iletişim gücünden yararlanmaya karar verdik ve Twitter, Facebook, Instagram hesaplarımızı devreye aldık. Böylece ülkemizin ilk akıllı stadyumu daha kendisi gelmeden taraftarlarla konuşmaya, kendisini tanıtmaya başlamış oldu. Bu hesaplar üzerinden Vodafone Arena’ya ilişkin en güncel paylaşımların yapılmasını hedefliyoruz. Başta Beşiktaş ve futbolseverler olmak üzere sosyal medya dünyasından büyük ilgi göreceğine inandığımız hesaplarımızın, kısa zamanda en popüler adresler arasına gireceğini düşünüyoruz."
Beşiktaş Kulübü Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Umut Kutlu da "Vodafone’un öncülüğünde, herkesin ilgiyle takip edeceği, stadımızla ilgili en doğru bilgi ve görsellere ulaşabilecekleri Twitter, Facebook ve
Instagram hesaplarımızı taraftarlarımızla buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

AA
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla