Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-06-2014, 23:03   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'ta Oynamak İsterim

Diyarbakırlı milli futbolcu Burhan Eşer, Beşiktaş'a transfer yolunda. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in istediği Sivassporlu Burhan Eşer, "Kulüpler anlaşırsa Beşiktaş'ta oynamaktan onur duyarım. Diyarbakır'ı burada en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum" dedi.

10 sezondur oynadığı süper ligde futbol hayatının baharını ve altın çağını geçen sezon 13 gol atarak yaşayan Burhan Eşer, Beşiktaş yolunda. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in tecrübeli futbolcunun alınması için yönetime talepte bulunduğu belirtilirken, Beşiktaş ve Sivasspor arasında görüşmelerin devam ettiği ifade edildi. Menajerler aracılığıyla sürdürülen görüşmeler olumlu sonuçlanırsa Burhan, yeni sezonda Beşiktaş forması giyecek.

"BEŞİKTAŞ'TA OYNAMAK İSTERİM"

Tecrübeli futbolcu, hafta sonu Sivas'a gideceğini belirterek, iki kulübün görüşmelerinde çıkacak sonuca göre hareket edeceğini söyledi. Eşer, Sivasspor'da güzel bir sezon geçirdiğini belirterek, "Sivasspor'da mutluyum . Bilic'in beni istediğini biliyorum. Benim için elbette gurur verici bir olay. Beşiktaş, sonuçta 3 büyük kulüpten biri. Fakat kararı verecek son nokta ben değilim. Görüşmeler devam ediyor. Kulüpler anlaşırsa Beşiktaş'ta oynamaktan onur duyarım. Diyarbakır'ı burada en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum" diye konuştu.

YENİŞEHİR BELEDİYESİ'NİN AÇILIŞINA KATILDI

Bu arada futbola ilk adımını attığı Diyarbakır Yenişehir Belediyespor'un daveti üzerine Yenişehir Belediyesi'nin Mardin yolu üzerinde yaptığı spor tesisinin açılışına katılan Burhan Eşer, minik sporcuların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Milli futbolcu, kendisi gibi futbolcu olmak isteyen miniklere tavsiyelerde bulundu. Tesisi beğendiğini belirten Burhan Eşer, tesisi kente kazandıran Yenişehir Belediye Başkanı Selim Kurbanoğlu'na teşekkür ederek, "İnanıyorum ki burada nice Burhan'lar yetişecek" şeklinde konuştu.

Htspor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla