Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-07-2014, 03:26   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Mitroglou Rest Çekti!

Portekizli futbolcu Hugo Almeida'yla yollarını ayıran ve forvet bölgesi için Fulham'lı golcü Konstantinos Mitroglou'yu ilk hedef olarak belirleyen Beşiktaş, Yunan futbolcunun takıma kazandırılması konusunda sıkıntı yaşıyor.

26 yaşındaki futbolcuyla ön anlaşma sağlayan, ancak kulübüyle bir türlü ortak zeminde buluşamayan Siyah-Beyazlılar'ın, alternatif isimlere yönelmesinin ardından Mitroglou'nun kazan kaldırdığı öğrenildi. Yeni sezonda İngiltere'de İkinci Lig'de mücadele edecek olan Londra ekibinde kariyerine devam etmek istemeyen Mitroglou'nun, Beşiktaş'a gitmesi konusunda kulüp yönetiminden kolaylık sağlanması isteğinde bulunduğu bildirildi.

Maksimum 5 milyon Euro...

Ada temsilcisiyle görüşmelerini sürdüren Siyah-Beyazlılar, Fulham'la pazarlıkların ardından Yunan futbolcu için ilk etapta belirlenen 12 milyon Euro'yu (35 milyon TL), 7 milyon Euro (20 milyon TL) seviyesine indirmişti. Kısıtlı transfer bütçesi nedeniyle bu miktarı da ödemeye sıcak bakmayan ve maksimum 5 milyon Euro'ya (14 milyon TL) kadar çıkabilen Kara Kartal'ın, 'kiralık' önerisinin geri çevrilmesinin ardından İngiliz ekibiyle temasların bitme aşamasına geldiği kaydedildi.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla