Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-08-2014, 13:25   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Biliç'ten Samimi Açıklama !

Beşiktaş teknik direktörü Arsenal karşısında işlerinin çok zor olduğunu söylese de şanslarının olduğu görüşünde.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Şampiyonlar Ligi play off turunda Arsenal ile 0-0′ın rövanşında yarın oynayacakları karşılaşma öncesi düzenlediği basın toplantısında umut dağıttı.

Hırvat teknik adam, “Çok büyük bir maça çıkıyoruz. Özellikle ilk maçta alınan beraberlikten sonra daha önemli hale geldi. İlk maçta Arsenal ile baş edebileceğimizi gösterdik. İlk maçı bence kazanmayı hak etmiştik. Ama yine de alınan sonuç pozitifti. Buraya umut dolu bir şekilde geldik. Yarın harika bir statta dünyanın en büyük takımlarından birine karşı oynayacağız. Onlar maçın favorisi gibi gözüküyorlar. Bizim bir hayalimiz var hayalden de öte bir planımız var. Bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız.” dedi.

“CEZA ALDIĞIM İÇİN PİŞMANIM”

İlk maçın son dakikalarında hakeme yaptığı itirazlar nedeniyle tribüne gönderilmesi ve Arsenal karşısındaki ikinci maçta da yedek kulübesinde olamayacak olması ile ilgili olarak da Bilic, “Yarın ceza almam tabii ki doğal bir durum değil. İlk maçta olanlardan dolayı pişmanım. Saha kenarında çocuklarımla beraber olmak isterdim. Ama yardımcılarıma da güvenim tam.” ifadelerini kullandı.

İlk maçta sergiledikleri oyun ve elde ettikleri skor sonrası takımın özgüveninin arttığına değinen teknik adam “Aslına bakarsanız ilk maçtan önce de özgüvenimiz yüksekti. Belki ilk maçtan önce oyuncularımızın büyük maç deneyimi olmadığı için özgüven sorunu çekmiş olabilirler. Ama ilk maçtan sonra Arsenal gibi büyük silahlarla baş edebielceklerini gördüler. Biz iyi bir takımız. Birbiri için oynayan enerjik bir kadroya sahibiz. Favori elbetteki Arsenal. Ama inanarak söylüyorum bu işi başarabiliriz.” şeklinde konuştu.

“GIROUD’UN YOKLUĞU ÖNEMLİ”

Arsenal’in kadrosu ile ilgili olarak da Bilic, “Arsenal’in geniş bir kadrosu var. Alman oyuncuları geri döndü ve Everton maçında oynadılar. Ama Giroud gibi önemli bir ismi kaybettiler. Orta sahada çok alternatifleri olmasına rağmen bazı bölgelerde çok da fazla alternatifleri yok.” dedi.

“ARSENAL İLE OYNAMAK İÇİN DOĞRU ZAMAN”

Baskının Arsenal üzerinde olacağını sözlerine ekleyen Bilic, “Bir çok kişi onların iyi bir başlangıç yapmadıklarını söyleseler de bence iyi başladılar. Sezon başı her takım için zordur. İlk maçlarını son dakikada kazandılar. Hafta sonu 2-0′dan maçı Everton depalsmanında çevirmeyi başardılar. Ama bu onlara karşı oynamak için iyi bir zaman. Onlar 10 gün içinde 4 maç oynadılar. Biz de 4üncü maçımıza çıkacağız. Ama ritm bulmak açısından sezon başında sık sık maç oynamaktansa haftada bir maç oynamak daha sağlıklı. Kesinlikle bu maçta yorgun olmayacağız. Arsenal ile daha iyi bir zamanda karşılaşamayabilirsiniz.” ifadelerini kullandı.

Amkspor
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla