Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2014, 12:45   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Stat Abi Çılgınlığı

Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu Vodafone Arena’ya olan taraftar ilgisi her geçen gün artıyor.

Bugüne kadar Vodafone Arena inşaatını canlı yayından yaklaşık 1.2 milyar saniye izleyen Beşiktaşlı taraftarlar, inşaatın önünde çektirdikleri 6 bini aşkın selfie’yi sosyal medyada paylaşarak bir “inşaat hatıratı” oluşturdu. Vodafone Arena’ya “Stat Abi” diye hitap etmeyi uygun gören taraftarlar, “Stat Abi” içerikli yaklaşık 2 bin tweet atarak sosyal medyada renkli sohbetlere ev sahipliği yaptı.

Beşiktaş Kulübü tarafından Vodafone Türkiye sponsorluğunda inşa edilen ve tamamlandığında Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu olacak Vodafone Arena’ya taraftar ilgisi ve desteği artarak sürüyor. Vodafone Arena’nın Twitter, Facebook ve Instagram hesapları, birbirinden renkli sohbetlere sahne olurken, gönderilen mesaj ve fotoğraflarla eğlenceli bir sosyal medya “arşivi” oluştu.

Selfie’li, tweet’li “Stat Abi hatıratı”

Vodafone Türkiye tarafından hazırlanan infografiğe göre, 100’ü aşkın Beşiktaşlı taraftar, “Babadan oğula Beşiktaş” mottosuyla çocuklarının göbek bağlarını Vodafone Arena’nın temeline gömmek istediğini belirtti. Vodafone Arena’ya “Stat Abi” diye hitap etmeyi uygun gören taraftarlar, “Stat Abi” içerikli yaklaşık 2 bin 500 tweet atarak inşaat konusundaki heyecanını dile getirdi. Aynı şekilde, Vodafone Arena inşaatı önünde 400’e yakını kartal pozu ile olmak üzere 6 bini aşkın selfie çektiren taraftarlar bunları sosyal medyada paylaşarak adeta bir “inşaat hatıratı” oluştururken, Vodafone Arena’nın mimarları da bugüne kadar molalarda denize karşı yaklaşık 3.700 demlik çay içerek bu benzersiz “hatırat”a katkıda bulundu.

Yağmurlu bir günde görmüştüm seni

Öte yandan İstanbul’un yağmurlu havası Vodafone Arena’nın sosyal medya hesaplarına da yansıdı ve 500’e yakın sayıda taraftar “Yağmurlu bir günde görmüştüm seni” içeriğini paylaşırken, “Stat abi, kamerada damla kalmış, siler misin?” diyenlerin sayısı 80’e yaklaştı. İnşaat başladığından bu yana taraftarın coşkulu sesinden mahrum kalan Beşiktaş semti, büyük Beşiktaş taraftarı gibi olmasa da, iş makinalarının çıkardığı 102 desibellik sesle, güçlü “Beşiktaş ruhu”nu hissetmeye devam etti. Vodafone Arena’ya duyulan özlem ise hesaplanamadı.

Binlerce hayran, milyonlarca paylaşım

Vodafone Arena sosyal medya hesapları, Facebook’ta yaklaşık 920 bin, Twitter’da 91 bin, Instagram’da ise 14 bin hayran sayısına sahip. Hayran sayılarının büyümesinin yanı sıra hesaplardaki paylaşımlar da milyonlara ulaşıyor. Vodafone Arena “Yuvaya Ruh Katmaya Geldik” reklam filmi Facebook’ta 1,2 milyon kişiye, taraftar mesajlarının temele gömüldüğü “Temelinde Aşk Var” belgeseli ise 1,3 milyon kişiye ulaştı.
Filmler sadece Facebook’ta 200 binden fazla kez izlendi. Mayıs itibariyle Vodafone Arena ve Vodafone Arena | İzlesene.com sitelerinden 7/24 canlı yayınlanan Vodafone Arena inşaat çalışmaları, ilk gün itibariyle 80 bin izlenme rakamına ulaşırken, 30 Mayıs’tan bugüne kadar toplam 2.2 milyon izlenme rakamına erişti.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla