Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2014, 09:06   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Şerefinizle Elendiniz

EMİRATES'TE tarihin eşiğinden dönen Beşiktaş'ta soyunma odasında hüzün hakimdi. "Hakeme yenildik" duygusundaki takım başını öne eğmiş büyük üzüntü yaşıyordu. Herkes "Arsenal'i nasıl elimizden kaçırdık?" diye hayıflanıyordu. İşte bu tabloda soyunma odasına Başkan Fikret Orman girdi. Tribünde büyük bir heyecanla maçı izleyen, verilmeyen penaltılara isyan eden Orman, takıma şu önemli konuşmayı yaptı:

ŞEREFİNİZLE ELENDİNİZ

"Çocuklar elinize, yüreğinize sağlık. Hepinize helal olsun. Futbolun beşiği İngiltere’de Arsenal’e ders verdiniz. Beşiktaş’ı en iyi şekilde temsil ettiniz. Başınız öne eğilmesin. Sakın üzülmeyin. Şerefinizle oynadınız, şerefinizle elendiniz. Bu saatten sonra Avrupa Ligi var, şampiyonluk yarışı var. Siz çok iyi takımsınız."

HAKEME DE İSYAN ETTİ

Bu sözlerden sonra futbolcular oldukça duygusal anlar yaşadı. Başkanın tesellisiyle mutlu oldu. Başkan Fikret Orman, Proença için de tepkiliydi. Orman, "Hakem bir, hatta iki net penaltımızı vermedi. UEFA'nın bir organizasyonunda böyle hatalar olmaz" deyerek tepkisini dile getirdi.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla