Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-08-2014, 11:21   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş'a Kırgınlığım Yok

Beşiktaş’tan 1 yıllığına Çaykur Rizespor’a kiralanan Filip Holosko, 7 yıl Beşiktaş’ın formasını giydiğini ve herhangi bir kırgınlığının olmadığını söyledi.

Kulübün yeni transferleri Aykut Erçetin, Engin Bekdemir, Giray Kaçar, Murat Duruer ve Filip Holosko için Mehmet Cengiz Tesisleri’nde temsili imza töreni düzenlendi.

Çaykur Rizespor Kulüp Başkan Vekili Halim Mete, yaptığı açıklamada, "Yeni transferlerimize ‘camiamıza hoş geldiniz’ diyorum. Bizi tercih ettikleri için teşekkür ediyoruz. İnşallah birlikte çok iyi oyun oynayacaklar. Çaykur Rizespor’un dünyanın her tarafında taraftarları var. Bu sene taraftarımıza çok iyi bir sezon geçirteceğimize inanıyoruz. Bunu teknik heyetimiz öncülüğünde, futbolcu kardeşlerimizle başaracağız. Futbol bir ekip oyunudur ve kip olabilirseniz başarıya ulaşabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

Filip Holosko ise, "Çaykur Rizespor’un benim için hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah burada çok iyi bir sezon geçiririm. Buraya hazır bir şekilde geldim ve yarın oynanacak olan Gençlerbirliği maçı için Mehmet hocamıza hazır olduğumu ilettim. 7 yıl Beşiktaş’ın formasını girdim. Ayrıldığım için Beşiktaş’a bir kırgınlığım yok. Dün oynadıkları Arsenal maçı için onlar adına çok üzüldüm. Keşke Şampiyonlar Ligi’ne devam edebilselerdi. Oradaki herkese çok teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla