Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-09-2014, 12:46   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Ego Söz Konusu Olamaz !

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, "İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi ile aralarının bozuk olduğu" yönündeki haberlerle ilgili olarak, "Beşiktaş rayına oturduğu zaman bir şeyler çıkıyor, bir şeyler oluyor, bir şeyler anlatıyorlar. Bunların hepsi laf-ı güzaf" değerlendirmesini yaptı.

Orman, Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Çebi ile birlikte Bodrum'da Beşiktaş taraftarları tarafından düzenlenen geceye katıldı. Orman, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, "Çebi ile aralarının bozuk olduğu" yönünde yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Aralarında hiçbir sorunun olmadığını ifade eden Orman, "Beşiktaş rayına oturduğu zaman bir şeyler çıkıyor, bir şeyler oluyor, bir şeyler anlatıyorlar. Bunların hepsi laf-ı güzaf. Maalesef bunlarla muhatap oluyoruz ama bizim işimiz, onlara cevap vermektense işimizi iyi yaparak kendimizi, taraftarımıza ve Türk sporuna göstermek. Onu yapmaya çalışıyoruz, başka yaptığımız bir şey yok" dedi.

"Beşiktaş tabii ki her maçı kazanmak için oynuyor"

Beşiktaş'ın, ligde Çaykur Rizespor ile 15 Eylül Pazartesi Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacağı maçla ilgili soruları da yanıtlayan Orman, şöyle devam etti:

"Her maç zordur. İstanbul'da ilk defa bu sene taraftarımızın karşısına çıkacağız. Beşiktaş tabii ki her maçı kazanmak için oynuyor. Bu maçı da kazanmak için sahaya çıkacağız. Tahmin ediyorum ki Çaykur Rizespor da en azından puan almak için geliyordur. Sahada oynanan bir spor bu, artık ondan sonrasını sahadaki sporcular belirleyecek."

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Fikret Orman ile aralarında sorun olduğu yönündeki haberlere gülüp, geçtiklerini" ifade etti.

Beşiktaş'a hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Çebi, "Hiçbirimizin fotoğraf veya bir televizyonda gözükme gibi bir amacı yok. Sonuç itibarıyla Beşiktaş Başkanı'nın olduğu yerde siyaset gereği de ahlaken de olması gereken şekilde o toplantı yapılmıştır. Fikret Bey'in de zaten söylediklerinin hepsi doğrudur. Transferlerde büyük emeği geçmiştir" diye konuştu.

Beşiktaş için çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini dile getiren Çebi, şunları kaydetti:

"Tahmin ediyorum ki bunun bu şekilde aksettirilmiş olmasının arkasında Beşiktaş'ın başarıya gidecek yolda kafasını kaldırmış olmasından rahatsız olan dahili muhalefet var. Kendilerinin bunları bu şekilde yazmakla çizmekle başarılı olacaklarını düşünmüyorum. Biz her şeyi Beşiktaş için yapıyoruz. Şahsi egolarımız bahis ve söz konusu olamaz."

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla