Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-10-2014, 22:39   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Gökhan Töre'de Sorun Ne?

Yıl 2010. Yer Londra’da bir restoran. Scout dostum Cemal Belgin futbol dünyasından dostları ile bir akşam yemeğinde. İçlerinde Chelsea’nin scoutlarından biri de var. Gökhan Töre ise o sıralarda Chelsea U-21 takımı oyuncusu. Futbol sohbeti koyulaşıyor ve laf lafı açıyor söz genç oyunculara geliyor. Cemal Belgin’in aklına Gökhan Töre’ninChelsea’de oynadığı geliyor ve Chelsea scoutunaTöre’yi soruyor. Aldığı cevap karşısında şaşırıyor. “He is on thewayout” (iyi bir yolda değil) Neden sorusunu ise “Personality problem” (kişilik problemleri) olarak niteliyor. Cemal Belgin’in ama daha çok genç düzelmez mi sorusuna ise “that problem nevergoesaway” (bu problem asla çözülmez) şeklinde cevaplayarak konuşmayı kesiyor.

Gökhan Töre daha sonra 2011 yılında Hamburg’a transfer oluyor. Bunda o dönem Chelsea’de görev yapan ve daha sonra Hamburg’a geçen Sportif Direktör Frank Arnesen’in Almanya doğumlu olması nedeniyle onu transfer etmesinin rolü büyük. Hamburg’da ancak 1 sezon tutunabilen Türk oyuncu 2012’de Rubin Kazan’a gidiyor. Ama orada da kendini bir türlü kabulettiremeyince Beşiktaş ve Türkiye macerası başlıyor.

Şu anda 22 yaşında olan bu oyuncunun kısa sürede 4 takımda oynaması ve Beşiktaş’a kadar önemli 3 kulüpte de dikiş tutturamaması transfer sırasında sorgulanması gereken bir durum. Bunun yanında Ömer Toprak ile Hakan Çalhanoğlu’nun Milli Takım kampında silahla tehdit edilmesi ve diskotekteki silahlı olayların kahramanı olması Gökhan Töre’nin kişiliği hakkında soru işaretlerini beraberinde getirirken insan Chelsea scoutunun söylediği “personality problem” sözlerini düşünmeden edemiyor.

Analiz: Hüseyin Özkök FUTBOLARENA
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla