Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2015, 01:56   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Beşiktaş Görüşmelere Başladı

Beşiktaş'ta dış transferde Milosevic iç transferde de Ersan Gülüm, Cenk Gönen ve Veli Kavlak'dan sonra Atiba Hutcinson ile Mustafa Pektemek'e imza attırmak için görüşmeler başladı.

Bilic ile Başkan Fikret Orman'ın arasında yaptığı görüşmede, "Atiba seneye 3 kulvarda maç temposunu kaldıramaz. Daha da yaşlanacak bize katkı sağlayamayabilir. Daha iyi bir natif bulursak gönderebiliriz" değerlendirmesinde bulunulmuştu. Yeni yabancı kuralıyla birlikte Atiba'nın bölgesine transfer daha yapılacağı ancak Kanadalı oyuncunun da takımda tutulacağı kaydedildi.

Spor Toto Süper Lig, Avrupa ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere sezon bitene dek yaklaşık 50 maç oynaması beklenen Beşiktaş'ta kadronun geniş tutulacağı ve Atiba'nın da takımda kalması yönünde görüş belirtildiği kaydedildi. Beşiktaş'lı yöneticilerin hem Atiba'ya hem de Mustafa'ya teklif yaptıkları ve 1 hafta içerisinde imzaların atılmasının planlandığı belirtildi.

Bu arada sağ bek için Maxi Pereira'dan yanıt bekleyen Beşiktaş yönetimi bu transferin gerçekleşmemesi halinde Emil Krafth'a yönelecek. Beşiktaş, Krafth ile her konuda anlaşma sağladı. Ancak Slaven Biliç, Uruguaylı oyuncuyu listesinin ilk sırasında tutuyor.

Başkan Fikret Orman ile görüşen teknik direktör Slaven Bilic'in, "Maxi Pereira bize hem tecrübesi hem de kalitesiyle çok katkı sağlar. Hem savunmayı hem de hücumu çok iyi yapan bir oyuncu. Her iki ayağını da çok etkili kullanıyor ve de çok süratli. Ayrıca taç atışlarınıda uzun kullanabilmesi bizim için büyük avantaj olur" dediği öğrenildi.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla