Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-01-2015, 02:01   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Vodafone Sağolsun !

Aktifbank’la 100 milyon liralık kredi anlaşması yapan Beşiktaş Kulübü, Vodafone’la imzaladığı 145 milyon dolarlık sponsorluk sözleşmesini teminat gösterdi. İngiliz şirketi, Vodafone Arena’nın kaba inşaatı bitince sözleşmedeki engeli kaldırdı.

Beşiktaş Kulübü ile yaptığı 145 milyon dolarlık sponsorluk anlaşmasıyla Türk spor tarihinin en yüksek rakamını ödeyecek olan Vodafone’un, siyah-beyazlıların Aktifbank’tan alacağı kredinin onaylamasında çok önemli bir rol oynadığı ortaya çıktı.

Daha önce yapılan anlaşma gereği Vodafone Arena bitmeden bu sözleşmeyi kredilerde kullanma hakkı olmayan siyah-beyazlı kulüp, stat inşatının kabasının bitime çok yaklaşması nedeniyle rahat bir nefes aldı. Merkezi İngiltere’de bulunan Vodafone Yönetimi’nin bu saatten sonra stadın bitmesinde hiçbir engel kalmadığını göz önünde bulundurarak, Beşiktaş Yönetimi’ne, yapılan sponsorluk sözleşmesini, bankalardan kredi alırken kullanabilme imkanı verdi.

Beşiktaş’ın hem eski hem de yeni sponsorlarla kurduğu iyi niyet ilişkilerini de referans olarak kabul eden Vodafone Yönetimi, aldığı bu kararla stat inşaatında siyah-beyazlılarla birlikte adeta elini taşın altına soktu.

3’te 1’i borca

Aktifbank’tan alacağı 100 milyon liralık krediyi 7 senede geri ödemeyi planlayan Beşiktaş Yönetimi, Vodafone’dan her sene gelecek olan paranın üçte birini kredi borcu için kullanacak.
Yönetim paranın geri kalan kısmını ise kulüp kasasına koyarak diğer harcamalara aktaracak. Vodafone ile 145 milyon dolarlık anlaşma imzalayan siyah-beyazlı yönetim her yıl gelecek olan yaklaşık 21 milyon doların 8 milyon dolarlık bölümünü kredi ödemesinde kullanacak.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla