Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2015, 14:07   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Şimdi Onlar Düşünsün !

Beşiktaş'ta yeni takviyelerin ardından artık neredeyse birbirine yakın 2 kadro çıkartılabiliyor. 11'de herkesin bir natifi var! Milosevic, Opare ve Tolgay Arslan transferleriyle gücüne güç katan Siyah Beyazlılar'daki kadro derinliği, rakip takımları tedirgin ediyor.

Sezon başında; Demba Ba, Cenk Tosun ve Jose Sosa’yı renklerine bağlayan, ek olarak takımda kiralık olarak forma giyen Gökhan Töre ile Ramon Motta’nın bonservisini alan Beşiktaş, ara transferde de şovunu sürdürdü. Stoper hattını, İsveç futbolunun gelecek vaad eden isimlerinden Alexander Milosevic’le dolduran, sağ bek bölgesi için Porto’dan Daniel Opare’yi kiralayan ve son olarak Hamburg’un başarılı ön liberosu Tolgay Arslan’ı transfer eden Siyah- Beyazlılar, kadrosuna önemli güç kazandırdı. Yer aldığı 3 kulvarda da şampiyonluğa yürüyen Kara Kartal, bu takviyelerle beraber yedek takımıyla bile önemli işler başarabilecek duruma ulaştı.

Düşüşteki Atiba, ikinci kadroya

Normal şartlarda kalesi Tolga Zengin’e emanet olan takımda, yeni takviyelerin adapte olmasının ardından Bilic’in; savunma dörtlüsünü; Opare, Milosevic, Ersan ve Motta’dan oluşturması bekleniyor. Hırvat hocanın, orta alanda ise kontrat görüşmelerinde sıkıntı olduğu için son haftalarda düşüş yaşayan Atiba’nın yerine Tolgay’a forma vereceği; Veli, Gökhan, Olcay ve Sosa’dan oluşan düzenini ise bozmayacağı öngörülüyor. Hücum hattının değişilmez ismi Demba Ba’nın yeri ise banko. As kadronun dışında yedekte kalan futbolcularla bir 11 daha kurabilme şansı olan Bilic; Cenk Gönen, İsmail, Atınç, Serdar, Franco, Atiba, Necip, Uğur, Oğuzhan, Kerim ve Cenk Tosun gibi kaliteli natiflerle artık bu ligin en derin kadrolarından birine sahip.

Mustafa dışarıda kaldı

Elindeki isimlerden rahatlıkla 2 kadro kurabilen Siyah-Beyazlılar’da, forvet hattında Mustafa Pektemek ve Furkan Yaman, sol bekte Ümit Karaal ile kalede Günay Güvenç de 22 kişiye natif olabilecek isimler arasında.

1. Kadro: Tolga Zengin, Daniel Opare, Ramon Motta, Milosevic, Ersan Gülüm, Veli Kavlak, Tolgay Arslan, Jose Sosa, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Demba Ba.

2. Kadro: Cenk Gönen, Serdar Kurtuluş, Pedro Franco, Atınç Nukan, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Kerim Frei, Uğur Boral, Cenk Tosun.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla