Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-02-2015, 09:47   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Steven Gerrard Olimpiyat'ı Göremeyecek !

Tottenham maçında sakatlanan Liverpool'un Kaptanı Gerrard, hem Ada'da hem de 2005'te Şampiyonlar Ligi Kupası'nı kaldırdığı Olimpiyat Stadı'ndaki rövanşta forma giyemeyecek.

Beşiktaş’ın, Avrupa Ligi 2. Turu’ndaki rakibi Liverpool’da, sakatlık şoku yaşanıyor. Kırmızılılar’ın efsane oyuncusu ve aynı zamanda kaptanı olan Steven Gerrard, takımının önceki gün Premier Lig’de Tottenham’la karşılaştığı mücadelede sakatlandı. Liverpool’un 3-2 kazandığı mücadelenin ikinci devresinde oyundan çıkmak zorunda kalan 34 yaşındaki orta saha oyuncusunun kasığında problem olduğu bildirildi. Bu yüzden Gerrard’ın, sahalardan 3 hafta uzak kalacağı açıklandı. Eğer yıldız oyuncu, sakatlığı tahmin edildiği gibi olursa, hem 19 Şubat’ta Anfield Road’da oynanacak ilk kapışmada, hem de 26 Şubat’ta İstanbul Olimpiyat Stadı’nda yapılacak rövanşta forma giyemeyecek.

İlk aday Emre Can

Teknik direktör Brendan Rodgers’in, Gerrard’ın yerine Türk asıllı Alman futbolcu Emre Can’ı orta alanda kullanması bekleniyor. Öte yandan Liverpool, Beşiktaş sınavı öncesi yarın, FA Cup 5. Turu’nda Crystal Palace’ın konuğu olacak.

İstanbul'da kupayı kaldırmıştı

Steven Gerrard için Atatürk Olimpiyat Stadı’nın yeri çok ayrı... Tecrübeli futbolcu, 2005 yılında Milan’la oynanan ve uzun süre hafızalardan silinmeyecek mücadelenin sonunda Liverpool’la, Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamıştı. İtalyan ekibinin ilk yarısını 3-0 önde kapattığı maçta Liverpool, ikinci yarıda bulduğu gollerle maçı uzatmaya götürmüş, rakibini de penaltılarda 3-2 mağlup etmişti. Kupa da, sahaya kaptan olarak çıkan Gerrard’ın ellerinde yükselmişti.

Fanatik
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla