Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2015, 09:35   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Olimpiyat'ta Töre'n var Ba'ba !

Beşiktaş, Liverpool ile yaklaşık 70 bin taraftarının önünde karşılaşacak, Gökhan Töre ve Demba Ba da forma giyebilecek.

Mücadelenin biletleri dün akşam itibarıyla tükendi... Stat tabiri yerindeyse tıka basa dolu olacak... Ayrıca siyah-beyazlıların sağlık heyeti de sakatlıkları bulunan iki yıldızı perşembe gününe yetiştirecek

ŞİMDİ Liverpool düşünsün... UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında perşembe günü İngiliz ekibiyle Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaşacak olan Beşiktaş, yalnız yürümeyecek... Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinden dün yapılan açıklamada karşılaşmanın biletlerinin tamamen tükendiği ifade edildi...

AÇIKLAMADA stadın toplam seyirci kapasitesinin 79 bin 077 olduğu belirtildi. Bu kapasitenin bin 305 kişilik bölümünü Loca-Protokol ve Basın koltuklarının oluşturduğu, İl Spor Güvenlik Kurulu’nun kararı nedeniyle tribünlerin 4 bin 966 kişilik ilk beş sırasının boş bırakılacağı, konuk takım taraftarlarına 4 bin 400 koltuk ayrıldığı, iki takım taraftarlarının arasına güvenlik nedeniyle 2 bin 992 kişi kapasiteli bir tampon bölge oluşturulduğu ifade edildi.

KULÜBÜN 13 bin 856 adet kombine kart sattığı belirtilirken sponsorlara 2 bin 199 kişilik bilet ayrıldığı kaydedildi. Tüm bu uygulamalar sonrası Liverpool maçı için 49 bin 359 biletin satışa sunulduğu ve bunların tamamının tükendiği vurgulandı.

MAÇ GÜNÜ DE SATIŞ OLABİLİR

PERŞEMBE günü Liverpool taraftarlarına ayrılan ama satılmayan biletlerin Beşiktaş tarafından satışa sunulacağı, ayrıca Liverpool taraftarlarının satın almadığı bilet sayısı kadar tampon bölge boş koltuk sayısında da değişikliğe gidilme ihtimalinin bulunduğu, sponsorlara ayrılan ama kulübe geri dönecek biletlerin de maç sabahı satışa sunulacağı açıklandı.

TÜM bu rakamlar ışığında bir değerlendirme yapıldığında, ilk maçta alınan 1-0’lık yenilginin rövanşına yaklaşık 70 bin taraftarının önünde çıkacak olan Beşiktaş’a bir iyi haber de sakatlıkları bulunan iki önemli yıldızı Gökhan Töre ve Demba Ba’dan geldi. Siyah-beyazlıl kulübün sağlık heyeti tedavileri büyük bir yoğunluk içinde devam eden her iki futbolcuyu Liverpool ile oynanacak kritik karşılaşmaya yetiştirecek.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla