Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-02-2015, 10:26   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Demba Ba ve Töre'de Flaş Gelişme !

Kalçasındaki problem nedeniyle 1-0 kaybedilen Eskişehirspor maçında forma giyemeyen Demba Ba'dan Beşiktaş'a iyi haber geldi. Tedavisi devam eden Senegalli yıldıza yapılan testlerden olumlu sonuç alındığı ve büyük bir terslik olmazsa Perşembe günü Liverpool'a Olimpiyat Stadı'nda oynanacak rövanş karşılaşmasında onbirde sahaya çıkacağı belirtildi.

Teknik heyetle yaptığı konuşmada, oynama isteğini dile getiren tecrübeli forvet, "O maçta sahada olmam lazım. Çünkü İngiltere'de gol atamadım. Yarım kalan hesabı kapatmak için bu maçta oynamayı çok istiyorum" ifadelerini kullandı. Ba'nın hırsı Slaven Bilic'in yüzünü güldürdü.

TÖRE'DEN DE MÜJDELİ HABER

İngiltere'deki ilk maçta sol ayak bileği burkulan ve Eskişehirspor deplasmanında sonradan oyuna girerek riske edilen Gökhan Töre'nin de tedavisi sürüyor. Genç futbolcunun, Demba Ba gibi Liverpool'a karşı forma giymeyi çok istediği ve "Böylesine önemli bir sınavda takım arkadaşlarımı yalnız bırakamam. Mutlaka oynamalıyım" dediği öğrenildi. Ayak bileğindeki ağrıları azalan Gökhan, büyük bir ihtimalle takımdaki yerini alabilecek.

SAĞ BEK OPARE, SOLA GEÇİYOR

Beşiktaş'ta İsmail Köybaşı'nın sakatlığı ve Motta'nın cezası nedeniyle sol bek için Daniel Opare'nin ismi gündeme geldi. Savunmanın önünde Veli-Atiba ikilisini bozmak istemeyen Bilic, kariyerinde birçok kez sol bek oynayan Opare'ye "Hazır ol" emri verdi. 24 yaşındaki sağ bek, 2013'te Gana'nın Mısır'ı 6-1 yendiği maçta ve S. Liege döneminde Anderlecht, Cercle Brugge gibi rakiplerle oynanan karşılaşmada sol bekte görev yapmıştı.

Sabah
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla