Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2015, 10:32   #1
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Futbolcularımızdan Maç Sonu Açıklamaları

Beşiktaş'ın Club Brugge'e 2-1 yenildiği karşılaşmanın ardından siyah-beyazlı takımın orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmayı değerlendiren Oğuzhan Özyakup, "Maça iyi başladık. Kontrol hep bizdeydi. Öyle de oynamak istedik. Onlar biraz bizden çekindi. Golden sonra geriye çekildik. Hatta golden sonra 2-3 pozisyona daha girdik. Onlar baskı kurunca geriye kaçtık ve kapanmaya çalıştık. Onlar daha sonra skoru buldu" dedi.

Club Brugge karşısında kötü oynadıklarını dile getiren Oğuzhan Özyakup, tur için iddialı konuşarak, "Baskı karşısında birden uzun top oynamaya başladık. Sonra pas trafiğinde etkili olamadık. 1-0'dan turu vermek iyi olmadı. Maçı almak istiyorduk. İçeriden gördüğüm, biz onlardan daha iyi takımız. İnşallah İstanbul'da iyi bir skorla tutu atlarız" açıklamasını yaptı.

Beşiktaş'ın savunmacısı Opare, Brugge maçından sonra yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu.

Mücadeleyi değerlendiren Opare şunları söyledi:

"Benim için sağ veya sol bekte oynamak arasında bir fark yok. Tamamen hocamıza bağlı. Gerçekten kaybedilecek bir maç değildi. Yaptığımız birkaç hatadan dolayı gol yedik. Yapmamız gereken hataları düzeltip, İstanbul'da turu atlamak. Kaybetmemiz talihsi bir durumdu. Bu maç artık geçmişte. Şu anda bundan sonraki maça odaklanmamız lazım. Lig de bizim için çok önemli."

Beşiktaş'ın Senegalli yıldızı Demba Ba, 2-1 kaybettikleri Club Brugge maçı sonrasında konuştu.

İşte Demba Ba'nın sözleri:

"İstanbul'da rövanşı çevirebiliriz. Çok büyük bir şansımız var. Bu işi yapabileceğimizi düşünüyorum. Ters gelen bir oyun şekli var Brugge'nin. Onunla baş etmemiz gerekiyor. Uzun toplarını kesersek can damarlarını da kesmiş olacağız. Bunu yapğtığımızda da turu geçmek için çok büyük bir şansımız olacak."

Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Veli Kavlak, Club Brugge karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Belçika deplasmanında kaybettikleri maç hakkında görüşlerini dile getiren Veli Kavlak, "Öne geçmemizin ardından beklemediğimiz şekilde kalemizde goller gördük. 1-0'den sonra bulduğumuz şansları değerlendirseydik farklı bir galibiyet alabilirdik" dedi.

Rövanş karşılaşamsıyla ilgili de konuşan Veli Kavlak, "İstanbul'da o taraftarla, baskıyla elimizden gelen her şeyi yapıp, turu geçmeye çalışacağız" diye konuştu.

Kartalbakışı
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla