Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-03-2015, 02:14   #41
dogan_cordoba
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16

- Bana Adını Sor -

Bana Adını Sor Taner Gündöner'in yönettiği ve Engin Hepileri, Özge Borak, Barış Hayta ile Cihat Tamer'in oynadığı "Bana Adını Sor", izleyiciyle buluşacak. İpek Tenolcay ve Levent Sülün gibi isimlerin de rol aldığı romantik dram türündeki filmin konusu şöyle: "Yasemin ve Hakan, yetiştirme yurdunda beraber büyüyen iki yakın arkadaştır. Yaşamlarını neredeyse hiç ayrılamadan geçiren bu ikilinin arasında sıkı bir bağ vardır ama her şey bu dostluk sevgisiyle sınırlı değildir. Yasemin yıllardır Hakan'ı sevmektedir, duyguları ise tek taraflıdır. Bir gün hayatlarına hiç beklenmedik bir anda Merve girer ve hepsinin yaşamları kökünden değişir. Öte yandan, tümünün hayatını değiştirecek kötü bir sürpriz Hakan'ı beklemektedir. Şimdi üçü arasında sancılı bir aşk üçgeni doğacaktır."

- Çekmeköy Underground -

Türkiye prömiyeri 51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin ulusal yarışma bölümünde gerçekleştiren filmin yönetmen koltuğunda, Aysim Türkmen var. Dram türündeki filmin oyuncu kadrosunda, Can Sipahi, Kerem Can, Gözde Kocaoğlu, Barış Gönenen, Aslı Menaz, Onur Öztay, Hakan Ummak, Özer Arslan, Metin Göksel, Tülin Özen, Ayşe Selen ile Levend Yılmaz gibi isimler yer alıyor. Lüks semtlere dönüşen gecekondu mahallelerindeki gençlerin öyküsünün ele alındığı filmde, yaşadıkları mahallelerde gitgide alanları daralsa da dansları, şarkıları ve kendilerine özgü stilleriyle hayallerinin peşinde koşan gençlerin hikayesi anlatılıyor.

- Selam : Bahara Yolculuk -

Hamdi Alkan'ın yönettiği filmin oyuncu kadrosunda, Gürol Güngör, Mert Yavuzcan, Aslıhan Güner ile Merve Sevi yer alıyor. Yaşanmış bir hikayeden yola çıkılarak sinemaya aktarılan film, Türkiye'den Kırgızistan'a farklı sebeplerle giden iki insanın yaşadıkları zorlukları anlatıyor.

- Mandıra Filozofu İstanbul -

Filmin aynı zamanda yönetmenliğini de üstlenen Müfit Can Saçıntı ile Kemal Kuruçay, Günnihal Demir ve Abdullah Şahin'in oynadığı "Mandıra Filozofu İstanbul", komedi meraklılarının ilgisini çekmeye aday. Film, Bodrum'un Çökertme köyünde "bir lokma bir hırka" yaşayan Mustafa Ali'nin, babasının hastalığı için geldiği İstanbul'da modern dünya ile hesaplaşmasını anlatıyor.

- Kingsman Gizli Servis -

Matthew Vaughn'ın yönettiği filmin başrolünde Colin Firth, Samuel L. Jackson, Michael Caine ile Mark Hamill yer alıyor. Çizgi romandan beyaz perdeye uyarlanan film, kaba, ancak gelecek vadeden bir sokak serserisinin gizli servis eğitim programına dahil olmasını konu alıyor.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla